Hakan Albayrak Erdoğan'ı öve öve bitiremedi

Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında yer alan Hakan Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öve öve bitiremedi. Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a tepki gösteren Albayrak, "Macron karşısında hepimiz Erdoğan'ız." dedi.

Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin A takımında yer alan gazeteci - yazar Hakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Avrupa ülkelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı birlik olmaya çağırdığı haberi paylaşan Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğanı öve öve bitiremedi.

"HEPİMİZ ERDOĞAN'IZ"

"Macron bizi böyle bir hinlikle kafalayabileceğini mi sanıyor?" sorusunu yönelten Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Halk oyuyla seçilmiş başkanımız olan Erdoğan, D.Akdeniz'de Türkiye'nin haklarını ve menfaatlerini savunuyor. Bu onun şahsi davası değil hepimizin davası. Macron karşısında hepimiz Erdoğan'ız."

"KULLANIMA KAPALI"

Bu paylaşımı partililer tarafından tepki ile karşılanan Albayrak, daha sonra bir paylaşım daha yaptı ve "İçerideki siyasi tartışmalarımız ve ayrılıklarımız, Macron ve benzerlerinin kullanımına kapalıdır!" ifadesini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

Hakan Albayrak Erdoğan'ı öve öve bitiremedi

Hakan Albayrak Erdoğan'ı öve öve bitiremedi ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanı Gelecek Partisi hakan albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.