Hainliğin incelikleri! FETÖ elebaşı Gülen yıllar önce anlatmış (VİDEO)

15 Temmuz'daki başarısız darbe girişiminin ardında olan FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen'in, yıllar öncesine dair bir sohbet videosu yeniden gündeme geldi. FETÖ elebaşı, o görüntülerde adeta hainliğin inceliklerini dinleyicilerine anlatıyor. "Tüm anayasal mertebelerddeki gücü kendi tarafınıza çekeceğiniz zamana kadar atacağınız her adım erken sayılır" diyor.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, görüntülerde devleti ele geçirmek için hangi zmanın beklenmesi gerektiğini dinleyicilerine anlatıyor. Konuşmasının sonunda da, "Bu söylediklerimi unutun, hiç söylememişim sayın" mesajı vererek, adeta karda yürüyüp izini belli etmeme konusundaki maharetlerinin bir örneğini sergiliyor. FETÖ elebaşının knuşmaı şöyle:

"Maddi güçleri bakımından… İsterse kendi ülkelerine güç kaynakları ve gücü temsil eden kaynaklar bakımından. İsterse ilim mahvillleri açısından.. İsterse toplumun büyük kısımlarına bu duygu bu düşünceyle ulaşma açısından belli bir noktaya ve kıvama gelecekleri ana kadar bu şekilde hizmete devam etmeleri şart, zaruri ve lüzumlu. Yanlış bir şey yapar kıvama ulaşılmadan, özleriyle tam bütünleşmeden, gereken mesafe alınmadan çıkışlar yaparlarsa dünya başlarına eder.

Firavunlar çağını yaşıyoruz. Böyle bir dönemde tam özünüzü bulacağınız kıvama ereceğiniz ana kadar, dünyayı sırtınıza alıp taşıyabileceğiniz güce ulaşacağınız ana kadar. O kuvveti temsil edecek şeyler elinizde olacağına kadar, Türkiye’deki devlet yapısına göre bütün anayasal mertebelerdeki güç ve kuvveti cephenize çekeceğiniz ana kadar her adım erken sayılır. Her adım 20 günü doldurmadan yumurtayı kırma gibi bir şeydir. Civcivleri fırtınaya doluya terk etmek gibi bir şeydir.

Bunca kalabalık içinde ben bu duygularımı sözde mahremce anlattım ama sizin mahremiyete sadık duygularınıza sığınarak anlattım. Biliyorum ki elinizdeki meyve sularının boş kutularını dışarı çıkarken bir çöp kutusuna attığınız gibi bu düşünceleri de çp kutusuna atıp geçeceksiniz. Arz edebildim mi?"

İşte o görüntüler...

Hainliğin incelikleri! FETÖ elebaşı Gülen yıllar önce anlatmış (VİDEO) ile ilgili etiketler FETÖ fethullah gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.