Haftalık vaka haritası açıklandı: En çok koronavirüs vakası görülen iller Karabük, Ordu ve Yalova oldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 23-29 Ekim haftalık koronavirüs vaka haritasını paylaştı. Zirveyi Karabük bu hafta da başka illere bırakmadı. Vaka yoğunluğu en yüksek olduğu 10 il ise sırasıyla şöyle; Yalova, Osmaniye, Balıkesir, Ordu, Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ, Bilecik, Antalya, İzmir.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23-29 Ekim arasında koronavirüs vakası en çok artan illeri paylaştı.

ZİRVE DEĞİŞMEDİ

100 binde olarak hesaplanan rakamlara göre vaka artışında ilk sırayı 534,04 ile Karabük, ikinci sırayı 468, 35 ile Ordu, üçüncü sırayı 489, 77 ile de Yalova aldı.

Haftalık vaka haritası açıklandı: En çok koronavirüs vakası görülen iller Karabük, Ordu ve Yalova oldu!

İŞTE VAKA SAYILARININ EN ÇOK ARTTIĞI 10 İL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en çok vaka artışını yaşanan 10 ili de açıkladı.

Koca açıklamasında, ''23-29 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Yalova, Osmaniye, Balıkesir, Ordu, Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ, Bilecik, Antalya, İzmir.'' ifadelerine yer verdi.

Haftalık vaka haritası açıklandı: En çok koronavirüs vakası görülen iller Karabük, Ordu ve Yalova oldu! - Resim : 2

Haftalık vaka haritası açıklandı: En çok koronavirüs vakası görülen iller Karabük, Ordu ve Yalova oldu! ile ilgili etiketler vaka
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.