Hafta sonu 12-13 Eylül 2020 yasak var mı? Yasak gelen iller belli oldu mu?

Artan koronavirüs vakaları sonrasında Ankara başta olmak üzere 7 ilimizde daha 12-13 Eylül 2020 tarihlerinde hafta sonu yasak var mı sorusu gündeme geldi. Vatandaşlar şimdi hafta sonunda 12-13 Eylül tarihlerinde yasak gelebilecek iller listesini merak etmeye başladı.

En başta Ankara olmak üzere 7 ilde daha koronavirüs vakalarının artış göstermesi sonrasında yeni hafta sonu yasakları gündeme geldi. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından yapılan çalışmalar kapsamında bir dizi önlemlerin alınması gerekliliğinden bahsedildi. Bu planlar arasında ise salgının yayılmasının kesintiye uğraması için bazı illerde hafta sonu yasaklarının yapılabileceği iddia edildi.

HAFTA SONU 12-13 EYLÜL SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

Yapılan son toplantılarda salgının daha da artmasını önlemek adına park ve piknik alanlarının yasaklanması, AVM girişlerine kontrol getirilmesi, lokantaların sadece açık alanlarında servis yapılmasına izin verilmesi gibi öneriler yer aldı. Maske ve mesafe sorunu yaşanması sebebiyle sokak kontrollerinin arttırılması da son çalışmalardan biri oldu.

HAFTA SONU YASAK GELEN İLLER BELLİ OLDU MU?

Koronavirüs vakalarının en başta görüldüğü illerden olan Ankara dışında Van, Karaman, Erzincan, Çankırı, Kayseri, İstanbul, Konya, Erzurum ve Yozgat illerinde hafta sonunda 12-13 Eylül 2020 tarihlerinde sokağa çıkma yasağının olabileceği iddia edildi.

 

 

Hafta sonu 12-13 Eylül 2020 yasak var mı? Yasak gelen iller belli oldu mu? ile ilgili etiketler hafta sonu yasak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.