Hafta sonları sokağa çıkma yasağı saat kaçta? Okullarda yüz yüze eğitim bitti mi?

Hafta sonları yasak saat kaçta? Okullarda yüz yüze eğitim bitti mi sorularının yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonra yeni salgın tedbir kararlarını açıkladı.

Hafta sonları yasak saat kaçta? Okullarda yüz yüze eğitim bitti mi sorularının yanıtı haberimizde.

HAFTA SONLARI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAAT KAÇTA?

YENİ KISITLAMALAR

Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 arası sokağa çıkma kısıtlaması olacak. Eğitim yılsonuna kadar eğitim online sürdürülecek. 65 yaş üstü çalışanlar hariç uygulaması 20 yaş altına teşmil edilecek.

Alışveriş yerleri, berberler, restoranlar saat 10.00 ile 20.00 arası açık kalacak. Sinemalar yıl sonuna kadar kapalı kalacak. Restoranlarda sadece paket servisi yapacak. Kıraathanelere bir süre ara verilecek. Tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanacak. Şehirlerimizin ana cadde ve meydanlarındaki sigara içme yasağı sürecek.

Hafta sonları sokağa çıkma yasağı saat kaçta? Okullarda yüz yüze eğitim bitti mi? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona yasak tedbir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.