Hadise'yi sinirlendirecek görüntü... Sabaha kadar eğlendiler!

Şarkıcı Hadise'nin modacı kız kardeşi Derya Açıkgöz, aşkı iş adamı Ümit Oruç'ta buldu. Çiçeği burnunda sevgililer, önceki gece Türkbükü Çilek'te sabahın ilk ışıklarına kadar samimi şekilde eğlendi.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre Türkbükü Çilek'te gece boyu birbirlerine sarılarak dans eden Derya Açıkgöz ile Ümit Oruç, mekan çıkışı patlayan flaşlar ile şoke oldu.

turteye

İş adamına ait lüks araç içinde görüntülenen sevgililerden Derya Açıkgöz, kafasını öne eğerek kendisini gizlemeye çalıştı. İkili, daha sonra gaza basarak uzaklaştı.

Yıllardır kız kardeşinin özel hayatı ile gündeme gelmesini istemeyen Hadise'nin, kardeşinin bu fotoğraflarına ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Hadise'yi sinirlendirecek görüntü... Sabaha kadar eğlendiler! ile ilgili etiketler Hadise Derya Açıkgöz kardeşi yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.