Hadise'nin üstünde hiçbir şey yok!

O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden biri olan ve sevilen pop şarkıcısı Hadise'nin mal varlığı ortaya çıktı.

Hadise'nin kazandıklarını nereye yatırdığı merak konusu oldu. HT Magazin’in haberine göre, ünlü popçunun, Türkiye’de üzerine de mal varlığı olmadığı ve son iki yıldır toplam 118 bin TL vergi ödediği ortaya çıktı.

Hadise’nin yönetmen ablası Hülya Açıkgöz’ün ise Yalova’da bir meyve bahçesi, 260 bin TL mevduatı ve iki otomobili olduğu öğrenildi.

MALLAR BELÇİKA’DA MI?

Festival, açıkhava ve otellerdeki konserlerin aranılan ismi olan Hadise, bu zamana kadar 7 ayrı firmanın marka yüzü olarak reklamlarda oynadı. Altı sezondur televizyondaki ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının jüri üyeliğini yapıyor. Hadise’nin elde ettiği kazancını çifte vatandaşı olduğu Belçika’da değerlendirdiği tahmin ediliyor.

İCRALIK İDDİASI

‘Duymayan Kalmasın’ programı, Hadise’nin bir dönem işletmeciliğini yaptığı Bodrum’daki La Plaj’ın mülk sahipleri tarafından 900 bin lira alacak için icraya verildiğini ancak haczedecek bir şey bulunamadığını iddia etti.

Hadise'nin üstünde hiçbir şey yok! ile ilgili etiketler Hadise mal varlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.