Hadise'nin takıntılı hayranıyla başı belada! Kapısına kadar geldi

Ünlü popçu Hadise, oturduğu sitenin güvenliğine kendisini soran ve ertesi gün site önünde beklemeye başlayan Tarık Ü. isimli hayranını polise ve savcılığa şikayet etti.

Tarık Ü. adlı genç, 11 Mart günü şarkıcı Hadise'nin oturduğu siteye gelip güvenlik görevlilerine Hadise'yi sordu. İstediği cevabı alamayan genç adam, gecenin ilerleyen saatlerinde yeniden siteye geldi. Güvenlik görevlileri durumu Hadise'ye bildirdi.


HADİSE KARAKOLA BAŞVURDU

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Hadise, görevlilerin anlattıklarını ilk başlarda önemsemedi. Ancak Tarık Ü., ertesi gün yeniden sitenin önüne gelip kapıyı gözetlemeye başladı. Durumun ciddiyetini fark eden şarkıcı, karakola giderek şikayetçi oldu. Genç adam hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

şarkıcı hadise


TALİHSİZLİKLER PEŞİNİ BIRAKMIYOR

35 yaşındaki ünlü popçu Hadise'nin peşini son günlerde talihsizlikler bırakmıyor. Bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdüren Hadise ile Kaan Yıldırım’ın yeniden ayrıldığı gündemde. Reza Zarrab skandalının ardından Kaan Yıldırım'la ilişkisi de sekteye uğrayan popçu, zor günler geçiriyor.

KAAN YILDIRIM İLE AYRILIK HABERLERİYLE GÜNDEMDE


Adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la yasak aşk skandalına karışan Hadise, 18 Haziran'da çıkacak yeni single çalışması 'Hay Hay'ı sosyal medya hesabından takipçileriyle ve sevenleriyle paylaştı. Sürekli ayrıldıkları konuşulan Kaan Yıldırım'ın sevgilisine destek vermemesi ise dikkat çekti.

Hadise'nin takıntılı hayranıyla başı belada! Kapısına kadar geldi - Resim : 2

Ebru Gündeş, 11 yıldır evliliğini bitirmek için Reza Zarrab'a boşanma davası açmış, gerekçede ise eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti. Ortaya atılan iddialarda yasak aşk yaşayan ve Ebru Gündeş'in yakından tanıdığı kişinin sanatçının O Ses Türkiye'den de arkadaşı şarkıcı Hadise olduğu söylenmişti.

Hadise'nin Raza Zarrab ile en son 2019 yılında Amerika'ya giderek orada birkaç kez görüştükleri ileri sürülmüştü. "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez" diyen Hadise'ye en büyük destek ise sevgilisi Kaan Yıldırım'dan gelmişti.

Kaan Yıldırım sevgilisi Hadise'nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak destek olmuştu.

Son olarak her zaman aşkına destek veren Kaan Yıldırım ise bu kez sessiz kalıp akılları karıştırdı.

 

 

Hadise'nin takıntılı hayranıyla başı belada! Kapısına kadar geldi ile ilgili etiketler Hadise polis Savcılık karakol şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.