Hadise'nin seçim kombininin fiyatı ortaya çıktı!

Dillerden düşmeyen şarkıları ve özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Hadise Açıkgöz'ün 14 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerde giydiği kıyafetin fiyatı ortaya çıktı. Hadise'nin giydiği elbisenin fiyatı dudak uçuklattı.

Mehmet Dinçerler ile olan evliliği kısa sürede sonlanan 37 yaşındaki ünlü oyuncu Hadise, 14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde giydiği elbise ile gündeme geldi. Hadise'nin sandık başında poz verdiği ve sosyal medya hesabında paylaştığı elbisesinin fiyatı ortaya çıktı. 

Hadise'nin seçim kombininin fiyatı ortaya çıktı!

 

23 BİN LİRALIK ŞIKLIK!

'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı Instagram hesabına göre; sandık başında fotoğraf paylaşan güzel şarkıcının uzun çizmelerle kombinlediği kahverengi, sweatshirt tarzı elbisesi, ünlü bir markaya ait ve değeri tam 23 bin 75 TL.

Hadise'nin seçim kombininin fiyatı ortaya çıktı! - Resim : 2

Ünlü ismin tarzına, "Elbise çok güzel fakat çizme hiç olmamış", "Beyaz, sade bir spor ayakkabı giderdi sanki sweat elbiseye" ve "Güzel kadın, ne giyse yakışıyor", ''Kadın oy vermeye giderken bile karizma ya'' gibi yorumlar yapıldı.

Hadise'nin seçim kombininin fiyatı ortaya çıktı! - Resim : 3

 

 

Hadise'nin seçim kombininin fiyatı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.