"Hadise'nin o videosu bulunsa skandal olur!"

Şarkıcı Hadise ile ilgili söylediği 'Arap atı gibi sonradan açıldı’ sözleriyle gündeme gelen eski milli futbolcu Serhat Akın, ünlü şarkıcıyla mahkemelik olmasına rağmen açıklamalarını sürdürmeye devam ediyor.

Serhat Akın, Hadise ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Serhat Akın, “Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi…” demişti. Hadise bu sözlerden sonra çok kızmış Serhat Akın'a dava açmıştı.

AÇIKLAMALARA DEVAM EDİYOR

Akın hızını alamayıp Hadise’yi kızdıracak açıklamalara devam ediyor! Serhat Akın, Hadise’nin Almanya’da yaptığı röportaja değinerek şunları söyledi:

"O VİDEOYU BULSALAR SKANDAL OLUR"

"Video olarak o röportajı bulsalar skandal olur. Adam, Hadise’ye ‘Senin erkek arkadaşın yok Serhat gibi olmasını ister misin?’ diyor. O da ‘Serhat’ı tanımıyorum ama çok hoş bir erkek diyor’. Hani bana adamlığımdan bahsediyor ya..."

"Hadise'nin o videosu bulunsa skandal olur!" ile ilgili etiketler Hadise video serhat akın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.