Hadise'den olay yaratan paylaşım! Eski eşi Mehmet Dinçerler ile verdiği pozun aynısını Murda ile de verdi

Aşk hayatı ve sahne performanslarıyla dillerden düşmeyen Hadise, bu kez de yeni bir olay ile gündeme geldi. İş insanı Mehmet Dinçerler ile beş ay süren evliliğini bitiren Hadise'nin rapçi Murda ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Klip çekiminde bir araya gelen Murda ve Hadise'nin verdiği poz kafaları karıştırdı.

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz sene nisan ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuş ancak 5 ay sonra tek celsede boşanmışlardır. Nişan ve nikah törenini gözlerden uzak yapan Hadise'nin düet yaptığı Murda ile verdiği pozdaki detay takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Hadise'den olay yaratan paylaşım! Eski eşi Mehmet Dinçerler ile verdiği pozun aynısını Murda ile de verdi

AYNI POZU VERDİ

Düğünden önce verdiği bir konserinde Mehmet Dinçerler ile nişan fotoğraflarını yayınlayan Hadise, aylar sonra aynı pozu bu sefer de rapçi Murda ile verdi. Murda ile "Sen Dönene Kadar" şarkısının klibi için kamera karşına geçen Hadise, verdikleri pozları da 14,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Hadise'den olay yaratan paylaşım! Eski eşi Mehmet Dinçerler ile verdiği pozun aynısını Murda ile de verdi ile ilgili etiketler Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.