Hadise'den mutlu haber!

O Ses Türkiye'de ailesiyle problem olduğunu dile getiren şarkıcı Hadise, annesiyle olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Hadise'yi yaklaşık 1 yıldır üzen durum sonunda mutlu sonla bitti. O Ses Türkiye'nin özel bölümünde Hadise, aile ile ilgili yaşadığı kötü durumu itiraf etmiş ve gözyaşlarına boğulmuştu. Hadise, kız kardeşleri ve annesi ile bir süredir konuşmuyordu.

Annesi ile küs olan ünlü sanatçı yaşadığı sıkıntılı süreci, bir yarışmacının ailesini görünce anlatmıştı.

Sesini beğendiği genç kız için dönen Hadise, onun kuliste bekleyen annesini ve ağabeyini görünce gözyaşlarını tutamadı. Bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen Hadise ondan bir haber beklediğini söyleyerek şunlara anlatmıştı:


"Abim var, şu an doğuma girdiler onun heyecanını yaşıyorum. Hala oluyorum. Çok duygusalım orda olmak isterdim. Yarın da çekim olduğu için gidemiyorum. O yüzden birazdan bir resim gelir de ben mutlu olurum.

Abim var, şu an doğuma girdiler onun heyecanını yaşıyorum. Hala oluyorum. Çok duygusalım orda olmak isterdim. Yarın da çekim olduğu için gidemiyorum. O yüzden birazdan bir resim gelir de ben mutlu olurum.

Uzun süredir küs olan anne-kız barıştı. Hadise, sosyal medya hesabından aylar sonra annesi ile bir poz paylaştı…

Hadise'den mutlu haber!

Hadise'den mutlu haber! ile ilgili etiketler Hadise Instagram O Ses Türkiye Bebek küslük barışma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.