Hadise'den eski eşi Mehmet Dinçerler ile yeniden görüştüğü iddialarına flaş yanıt!

Geçtiğimiz günlerde Hadise hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Hadise'nin kalp emojisiyle yaptığı bir paylaşımda karşısında oturan mavi çizgili gömlek giyen kişinin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu iddia edildi. Hadise, İzmir konserinde hakkında çıkan iddialara verdiği yanıtla son noktayı koydu. İşte haberin detayları...

Hadise ile Mehmet Dinçlerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen törenle hayatlarını birleştirmişti. Sessiz sedasız evlenen ikili evliliklerinin 5. ayında olaylı şekilde ayrılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Hadise hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Hadise'nin kalp emojisiyle yaptığı bir paylaşımda karşısında oturan mavi çizgili gömlek giyen kişinin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu iddia edildi. Çünkü Mehmet Dinçerler de geçtiğimiz yıllarda mavi çizgili bir gömlek ile paylaşım yapmıştı.

Hadise'den eski eşi Mehmet Dinçerler ile yeniden görüştüğü iddialarına flaş yanıt!

HADİSE'DEN YAZILI AÇIKLAMA!

Hadise yaptığı yazılı açıklama ile hakkında çıkan iddiayı yalanlayarak bu iddianın ortaya atıldığı televizyon programı hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Hadise'den eski eşi Mehmet Dinçerler ile yeniden görüştüğü iddialarına flaş yanıt! - Resim : 2

HADİSE İDDİALARA SON NOKTAYI KOYDU!

Tüm bu yaşananların ardından Hadise, İzmir konserinde hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Hadise, ''Bizde bir kitap bir tekrar okunmaz'' diyerek Mehmet Dinçerler ile barıştığına dair iddialara son noktayı koydu.

Hadise'den eski eşi Mehmet Dinçerler ile yeniden görüştüğü iddialarına flaş yanıt! ile ilgili etiketler Hadise Mehmet Dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.