Hadise, Mehmet Dinçerler'den boşanacağını bu sözlerle açıkladı...

4 aylık evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Hadise'nin Mehmet Dinçerler'i Instagram hesabından takipten çıkması ve birlikte çekilen karelerini silmesi de bu iddiaları güçlendirmişti. Hadise konu ile ilgili sessizliğini bozdu. Ünlü popçu eşine boşanma davası açtığını doğruladı. Anlaşarak boşanamadıklarını belirten Hadise: ''Boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum'' dedi.

Kendisinden 3 yaş küçük aşkı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan'da sessiz sedasız nikah masasına oturan 36 yaşındaki ünlü popçu Hadise'nin evliliğini sonlandırma kararı aldığı ve boşanmak için Beykoz Adliyesi'ne dilekçe verdiği konuşuluyordu. Bir süredir evliliklerinde sorunlar olduğu öne sürülen ve yüzüklerini çıkaran çiftin evliliğinin bitme noktasına geldiği ortaya çıktı.

1 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz Nisan ayında Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikah masasına oturan çiftin mutluluğu 4 ay sürdü. Bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftin boşanacağı öğrenildi.

Hadise, Mehmet Dinçerler'den boşanacağını bu sözlerle açıkladı...

'DİNÇERLER' SOYADINI SİLDİ

Mehmet Dinçer'den boşanmak için hakerete geçen Hadise Twitter hesabındaki 'Dinçerler' soyadını kaldırıp kendi soyadı olan 'Açıkgöz'ü ekledi. Konu ile ilgili bugüne kadar hiçbir açıklamada bulunmayan Hadise, Mehmet Dinçerler'den boşanacağını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. 

hadise - mehmet dinçerler


EŞİNİ TAKİPTEN ÇIKTI, FOTOĞRAFLARINI KALDIRDI


Ayrılık haberleriyle ilgili bugüne kadar açıklama yapmayan Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinden yeni bir hamle geldi.Boşanma kararı alan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti, sosyal medyadan birbirlerini takipten çıktı. Instagram sayfasında sadece Mehmet Dinçerler'i ve kendi markasını takip eden Hadise, boşanma arefesinde olduğu eşini takipten çıktı. Mehmet Dinçeler ile birlikte yer aldıkları fotoğrafları da kaldırdı. Twitter'da soyadını da değiştiren ünlü popçu ardından boşanma açıklaması yaptı. 

Hadise, Mehmet Dinçerler'den boşanacağını bu sözlerle açıkladı... - Resim : 3



HADİSE'DEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

14 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından boşanma haberleriyle ilgili bir açıklama yayınlayan Hadise, evliliklerini anlaşarak sonlandıramadıklarının altını çizerek boşanma davası açtığını kendi ağzından duyurdu. Mehmet Dinçerler'e mutluluklar dileyen Hadise yaptığı boşanma açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi: ''Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Hadise''

hadise mehmet dinçerler

 

Hadise, Mehmet Dinçerler'den boşanacağını bu sözlerle açıkladı... ile ilgili etiketler Hadise boşanma mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.