Hadise ile Mehmet Dinçerler'in evliliği tek celsede bitti

30 Nisan 2022'de hayatını birleştiren ünlü popçu Hadise (36) ile iş insanı Mehmet Dinçerler (33) tek celsede boşandı.

Mehmet Dinçerler - Hadise çifti boşandı. Hadise 15 Eylül'de Instagram hesabından boşanma davası açtığını duyurduğu Mehmet Dinçerler'le kısa süreli evliğini bugün sonlandırdı.


30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda evlenen ünlü çift, 5 aylık evliliklerinin ardından boşanmaya karar verdi. Hadise Açıkgöz, geçtiğim günlerde Beykoz Adalet Sarayı'na gelerek boşanmak için dilekçe verdi. Dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denilmişti.

5 AYLIK EVLİLİK BİTTİ

Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde bugün görülen ilk duruşmaya Hadise ve Mehmet Dinçerler katılmadı. Kararını açıklayan mahkeme Hadise ve Mehmet Dinçerler’i tek celsede boşadı.

HADİSE - MEHMET DİNÇERLER


DÜĞÜNDE TAKILAN TAKILAR KİME KALDI?

Hadise'nin avukatı boşanma kararını duyurdu. İki tarafın da birbirinden herhangi bir talebi olmadığını, talep olsaydı davanın uzayacağını belirten avukat, "Dava neticelendi" dedi.

Mehmet Dinçerler'in avukatı da benzer bir açıklama ile çiftin boşandığını herhangi bir maddi manevi talebin olmadığını dile getirdi.

 



 

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in evliliği tek celsede bitti ile ilgili etiketler Hadise boşanma mahkeme Duruşma mehmet dinçerler boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.