Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanma dilekçelerinin detayları ortaya çıktı

36 yaşındaki ünlü popçu Hadise, 4 aylık eşi Mehmet Dinçerler’den boşanacığını sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Hadise, Mehmet Dinçerler'e avukatı Hakan Öncel aracılığıyla Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açtı. Boşanma dilekçesindeki detaylar ortaya çıktı. Hadise eşi tarafından psikolojik baskı gördüğünü belirtirken, Mehmet Dinçerler de Hadise'ye evlilik teklifinde takığı 3 milyonluk yüzüğü ve düğün takılarını geri istedi.

Evliliklerinde bir süredir çatlaklar olduğu konuşulan Hadise ile Mehmet Dinçerler cephesinde bugün bir flaş bir gelişme yaşandı. Popçu Hadise, henüz 4 ay önce evlendiği iş insanı eşi Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtığını duyurdu. Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan şarkıcı, anlaşarak boşanamadıkları için boşanma davasını kendisinin açtığını belirtti ve Mehmet Dinçerler'e mutluluklar diledi. Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açan Hadise’nin merak edilen dava dilekçesinin detayları ortaya çıktı.

İşte boşanma dilekçesinin detayları...

Hadise, 4 aylık eşi Mehmet Dinçerler’e avukatı Hakan Öncel aracılığıyla boşanma davası açtı. Hadise ile Mehmet Dinçerler'in avukatları boşanma davası için bir araya geldi. Boşanma dilekçesinde Mehmet Dinçerler’in, Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tavırlar sergilediği, bunun psikolojik baskı boyutuna ulaştığı bilgisi yer aldı. 2. Sayfa'nın haberine göre; En dikkat çeken ayrıntı ise, Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye hediye ettiği 3 milyonluk tektaş yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları geri istemesi oldu.


*Mehmet Dinçerler, Hadise'ye evlilik teklifi ettiği sırada taktığı 3 milyon TL'lik yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları geri istedi.

*Hadise, Mehmet Dinçerler'den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadı.

*Mehmet Dinçerler'den ''sanat hayatımla ilgili baskı görüyorum" diyen Hadise'nin dilekçesinde, "Mehmet Dinçerler evlendikten kısa bir süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Mehmet'in bu davranışları zaman içinde psikolojik baskı boyutuna vardı. Bu baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti" ifadelerine yer verildi.

 

 

 

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanma dilekçelerinin detayları ortaya çıktı ile ilgili etiketler Hadise boşanma mehmet dinçerler boşanma dilekçesi
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.