Hadise ile evliliğinde kriz yaşadığı konuşulan Mehmet Dinçerler parmağından yüzüğü çıkarttı

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikah masasına oturan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliğinde kriz çıktığı iddia edildi. Hadise, geçtiğimiz günlerde İzmir konserinde "Küçük Bir Yol" şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulunca dedikodular alevlendi. Hadise'nin bu hamlesinin ardından Mehmet Dinçerler de parmağındaki alyansı çıkarttı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını birleştirdiği, kendisinden 3 yaş küçük olan iş insanı Mehmet Dinçerler ile evliliğinde sıkıntılı günler geçirdiği konuşulan Hadise, İzmir'de verdiği konseri sırasında gözyaşlarına boğulmuştu. Hadise'nin konserin ortasında birden bire ağlaması ise evliliğiyle ilgili dedikoduları alevlendirmişti.

HADİSE EŞİNİN PASTANESİNİN AÇILIŞINA KATILMADI

Hadise'nin ardından Mehmet Dinçerler'den de şaşırtan bir hamle geldi. Mehmet Dinçerler önceki gün kendisine ait pastanenin açılışını yaptı. Hem açılış hem de doğum günü için pasta kesen Mehmet Dinçerler'in parmağında alyans yüzüğünün olmaması dikkat çekti. Sçılışa Mehmet Dinçerler’in ailesi katılırken Hadise katılmadı.

Bir süredir eşiyle görüntü vermeyen Hadise, Dinçerler'in 23 Ağustos'taki yaş gününde de hiçbir paylaşım yapmadı.

MEHMET DİNÇERLER ALYANSINI ÇIKARTTI

Mehmet Dinçerler, açılıştan kareleri ''Doğum günümde yanımda olan ve güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Bu sene de sürprizler yapan ekibime ayrıca teşekkür ederim, biz her sene daha da büyüyen kocaman bir aileyiz. Bana olan sevginiz ve güveninizi derinden hissediyorum…'' notuyla Instagram hesabından yayınladı. Fotoğraf karelerinde Hadise'nin yer almaması ve Mehmet Dinçerler'in parmağında yüzüğünün olmaması iddiaları güçlendirdi. 

Hadise ile evliliğinde kriz yaşadığı konuşulan Mehmet Dinçerler parmağından yüzüğü çıkarttı

Hadise ile evliliğinde kriz yaşadığı konuşulan Mehmet Dinçerler parmağından yüzüğü çıkarttı - Resim : 2

Hadise ile evliliğinde kriz yaşadığı konuşulan Mehmet Dinçerler parmağından yüzüğü çıkarttı - Resim : 3

Hadise ile evliliğinde kriz yaşadığı konuşulan Mehmet Dinçerler parmağından yüzüğü çıkarttı - Resim : 4

 

Hadise ile evliliğinde kriz yaşadığı konuşulan Mehmet Dinçerler parmağından yüzüğü çıkarttı ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.