Hadise, 'Arap atı' sözünü duyunca aslan kesildi!

Twitch platformunda yayın yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, Hadise hakkında 'Arap atı gibi sonradan açıldı' demiş ve büyük tepki çekmişti. Hadise, Serhat Akın'ın çirkin ifadesi karşılığında suskunluğunu bozdu.

Hadise kendisi hakkında flaş açıklamalar yapan eski futbolcu Serhat Akın hakkında twitterdan tepki gösterdi..

"EMİNİM EŞİ DE KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜN FARKINDA"

Twitter hesabından konuşan Hadise ” Ağzım açık okuyorum okuduklarımı, bu şahıslar adına, daha dogrusu eşleri ve evlatları kızları adına üzülüyorum. Düşünsene baban kalkmış başka bir kadın hakkında belaltı yorumlarda bulunmuş ve mesleğiyle değil saygısızca yaptığı yorumla gündemde. Ben utanırdım ve eminim eşi de küçük düsürüldüğünün farkında...

 Benim babam işçiydi, şimdi emekli, bana pahalı kıyafetler almak yada beni koskocaman evlerde yaşatmak için parası yoktu. Ama benim babam adam gibi adam. Bu cümleyi söylemek her evlada nasip olur inşallah.

Serhat Akın , Twitch platformunda yaptığı canlı yayında “Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi.” demişti.

Hadise, 'Arap atı' sözünü duyunca aslan kesildi! ile ilgili etiketler Hadise serhat akın arap atı cevap
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.