Hadi Özışık'ın Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili sözleri gündem oldu!

İlginç açıklamalarıyla gündeme gelen Hadi Özışık, bu kez de vergi kaçakçılığı ve kara para aklama suçlamalarıyla gözaltına alınan ve mal varlığına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat'ı savunduğu sözlerle gündem oldu.

İlginç açıklamalarıyla gündeme gelen Hadi Özışık, bu kez de vergi kaçakçılığı ve kara para aklama suçlamalarıyla gözaltına alınan, mal varlığına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat'ı savunduğu sözlerle gündem oldu.

VİRAL OLAN SAVUNMA!

Gece yarısı yapılan operasyonla gözaltına alınan Dilan Polat ile Engin Polat, hakkındaki soruşturma sürerken Hadi Özışık'ın geçtiğimiz günlerde Polat çiftini savunduğu sözler viral oldu.

Hadi Özışık, geçtiğimiz günlerde Youtube kanalında yaptığı yayında bir arkadaşı ile Polat çifti üzerine yaptığı konuşmayı anlatarak "Dilan Polat'ın verdiği vergi, yaptığı hayrı neden hiç sorgulamıyorsun. Bırakın kadın hayatını yaşasın." ifadelerini kullandı. Hadi Özışık, Engin Polat'ı eleştiren Özlem Gürses'e de tepki gösterdi. Hadi Özışık'ın Polat çifti ile ilgili sözleri X platformunda gündem oldu.

Hadi Özışık'ın Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili sözleri gündem oldu! ile ilgili etiketler Hadi Özışık Dilan Polat Engin Polat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.