Squidward hangi müzik aletini çalıyor? Hadi 26 Eylül sorusunun cevabı!

Squidward hangi müzik aletini çalıyor? Hadi uygulamasında yapılan yarışma bugün saat 20.30'da başlayacak. Hadi yarışmasının ipucunun ne olduğu ise kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Squidward hangi müzik aletini çalıyor? 26 Eylül Hadi sorusu ipucu! Detaylar haberimizde...

Squidward hangi müzik aletini çalıyor?  Son zamanların öne çıkan uygulamalarından olan Hadi binlerce kullanıcı tarafından kullanılıyor. Bu akşam başlayacak olan yarışmanın ipucu yayınlandı.  Peki Squidward hangi müzik aletini çalıyor? 26 Eylül Hadi sorusu ipucu! Detaylar haberimizde...

Squidward hangi müzik aletini çalıyor? Hadi 26 Eylül sorusunun cevabı!

SORU: Sünger Bob'un komşusu ve iş arkadaşı Squidward'ı tanıyor musunuz? Yengeç Restaurant'da kasiyerlik yapıyor ama çalışmayı pek sevmeyen biri. Peki bu arkadaşımız hangi müzik aletini çalıyor biliyor musunuz?

Yanıt: Saksafon

SÜNGERBOB

SüngerBob KareŞort veya SüngerBob KarePantolon (özgün adı SpongeBob SquarePants), Nickelodeon kanalı için Stephen Hillenburg tarafından yaratılmış bir Amerikan çizgi film. SüngerBob Nickelodeon'da yayınlanmaktadır. Fakat bu çizgi film sadece Digitürk'ten izlenebilmektedir. İzlenim süresi yaklaşık 11 Dakikadır.

 SüngerBob KareŞort filmi
Film, bir gemi dolusu korsanın bulduğu sandıklardan SüngerBob Filmi Bileti bularak sinemaya gitmeleriyle başlar. Filmde Çıtır Yengeç (Yengeç Restoranı'nın filmdeki ismi) 2'nin açıldığı gün başlar. SüngerBob yerine Squidward Çıtır Yengeç 2'nin müdürü olur. SüngerBob bunalıma girer. O saatlerde Neptün'ün tacı çalınır. Bu Plankton'un Z planının 1. aşamasıdır. Sabah Neptün Çıtır Yengeç 2'ye gelir ve Bay Yengeç'i enseleyeceğini söyler. Plankton, Bay Yengeç'e iftira atmıştır. SüngerBob o anda gelir ve Bay Yengeç'in ne kadar kötü patron olduğunu söyler. Neptün'ün gazabını hissedince kendine gelir ve patronunu kurtarmak istediğini söyler. Sonra Neptün ona 10 gün verir, ama Patrick yüzünden 6 güne düşürülür. Bu yüzden Yengeç dondurulur. SüngerBob ve Patrick Kabuk Şehir için yola çıkar. Deniz Kızı Mindy (Neptün'ün kızı) onlara Sihirli Rüzgar Kesesi verir. İşte bu olaydan birkaç saat sonra Yengeç Burger formülü çalınır. Daha sonra Patrick ve SüngerBob Yengeç Burger arabasıyla yola çıkarlar. Plankton SüngerBob'tan kurtulmak için Denis adında bir adam kiralar. SüngerBob'un arabasını bir adam alır. SüngerBob ise anahtarı almayı başarır. Sonrasında ilk olarak "Goofy Goober" testinden geçmelidir. Sonunda başarır ve arabayı alıp yola çıkarlar. Daha sonra iskelet dolu bir yere gelirler ama aldırmazlar. Ve SüngerBob; orada duran bir dondurmacı kadına doğru gider. Patrick ise arabada bekler. Patrick anlar ama o salak kafası onu hemen unutup dondurmasının çikolatalı olmasını ister. Ve SüngerBob çikolatayı alınca eline yapışır ve yaşlı kadının aslında canavarın dili olduğunu görür. Ve canavarın ağzı kapanmaya başlar. Ve SüngerBob dondurma ve dili arasındaki yeri koparır. Daha sonrasında ise Patrick arabayla o düşeceği sırada tutar. Kaçarken yaşlı kadın tekrar dondurmayla gelir ve; "Çikolatalı dondurma alır mısınız? Eğer alırsanız siyah kedimi sevebilirsiniz." şeklinde konuşur. SüngerBob ve Patrick o sırada susup sonra bağrırlar. Ve SüngerBob Patrick'e "Atla!" der ve atlarlar. Canavar ise arabayı yutar. Sonunda yine arabasız kalırlar ve yol ise çok uzaktadır.

HADİ NEDİR?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

KARAKTERLER

SüngerBob KareŞort: Filmin ana karakteri olmasıyla beraber en neşeli karakterdir. Mesleği denizciliktir. En iyi arkadaşı Patrick'tir.Evcil hayvanı bir salyangozdur.Çalıştığı yer yengeç restoran'dır.İşini o kadar sever ve özenle yapar ki her sabah geldiğinde hamburger ekmeklerinin üstündeki susamları teker teker sayar.Sevecen ve dost canlısıdır.Evi ananastandır. ona Sünger Bob KareŞort demelerinin sebebi şortunun kare şeklinde olmasıdır.
Patrick Yıldız: Obur ve tembeldir.SüngerBob'un en iyi arkadaşıdır.Yengeç burgere bayılır.Ara sıra SüngerBob ile deniz anası avlarlar.Evi koca bir kayadır.
Squidward Dokunaç: Sessiz, uyumlu, sanatkar, müzisyen, mimari ve servet için yaşayan biridir. Her zaman Sünger Bob ve Patrick'ten uzak kalır ve ikisinden de nefret eder. Yengeç Restoranı'nda kasiyer olarak çalışır. İşinden hiç memnun değildir. Çok kibirli biridir. Klarnet çalmaktan, resim yapmaktan ve güneşlenmekten hoşlanır. Evinin odalarından biri kendi portreleriyle doludur. Her zaman Sünger Bob'un kötülüğünü ister fakat onun üzülmesine asla dayanamaz.
Eugene Krabs: Paradan başka şey düşünmeyen biridir. Her zaman para ile yaşar. Yengeç Restoranı'nın patronudur. Her zaman Sünger Bob'u en iyi eleman seçmiştir (Filme göre 374 kez). Baş tutkusu para ve ardından gizli formülünün gizli kalmasını sağlamaktır.
Sheldon James Plankton Bay Yengecin çocukluk arkadaşıdır. Fakat artık ondan nefret etmektedir, çok kötü ve acımasız biridir. Yengecin restoranının karşısında rakip bir restoranı vardır (Chum Bucket) İşleri çok kötüdür ve hiç müşterisi yoktur. Tek amacı yengeç burgerin gizli formülünü çalmaktır. Karen adlı bir bilgisayar ile evlidir.
Sandy Cheeks: Karadan gelip maymunların ev sahibi olduğu bir kürede yaşar. Başlığı olmadan suda nefes alamaz. Evine sadece başında su dolu küre olan deniz canlıları girebilir. Baş tutkusu bilim ve Karete'dir. Teksas'tan gelmiştir ve işi maymunlara araç yapmaktır. Çok zekidir.
Salyangoz Gary: Sünger Bob'un evcil salyangozudur.Sünger Bob onu çok sever. Arada bir tatsızlık olur ama yine de hemen barışırlar. Kabuğu kırıldığında hemen yenisi çıkar. Banyo yapmayı hiç sevmez. Have You Seen Gary bölümünde kaçmıştır ama birçok tehlikeyle karşılaşan Gary yeniden evine (Sünger Bob'un evine) geri dönmüştür. Kitap okumayı çok sever (Uykuda adlı bölümde rüyasında kütüphanededir.). Aynı zamanda bozuk paraları mıknatıs gibi çekme özelliği vardır. Bunun nedeni bir mıknatıs yutmasıdır. Aslında çok akıllıdır ama konuşamadığı için kimse bunu bilmez.
Bayan Puff: Sünger Bob'un sürücü kursu öğretmenidir. Onunla başı derttedir. Hep kaza yapar, Bayan Puff'ı kızdırır ve şişirir. Sünger Bob'dan hiç hoşlanmaz.
Bay Puff: Bayan Puff'ın kocasıdır ama o yakalanıp süs lambası yapılmıştır.
Pearl Krabs: Bay Yengeç'in kızıdır. Fazla duygusal ve biraz sorunlu bir genç kızdır. Balina olduğu için Plankton ondan çok korkar. Dans etmeyi ve arkadaşlarıyla alışveriş merkezlerini gezmeyi çok sever.
Cankurtaran Larry: Hep kas geliştirir. Güçlüdür ve akıllıdır. Oldukça yeteneklidir. Sahilde cankurtaran olarak görevlidir.
Squilliam Fancyson: Squidward'ün liseden arkadaşıdır. O da Squidward gibi sanatı ve gösterişi çok sever. Squidward'ün hayal ettiği her şeye sahiptir ve bu yüzden Squidward onu çok kıskanır. Çok zengin ve başarılı biridir. Her fırsatta Squidward'ü ezer.
Stephen: Sünger Bob filmindeki gerçek insan. Aslında o, SpongeBob SquarePants'in yaratıcısı Stephen Hillenburg'dan başkası değildir. Stephen Hillenburg'un ilk Sünger Bob filminde görünüşüdür.
İhtiyar Jenkins: Bay Yengeç ve annesine zor zamanlarında yardım etmiştir. Yengeçburgeri ilk o tatmıştır. her bölümde farklı yüzlerle çıkmıştır.

Squidward hangi müzik aletini çalıyor? Hadi 26 Eylül sorusunun cevabı! ile ilgili etiketler hadi Squidward hangi müzik aletini çalıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.