Hackerların kurduğu WhatsApp grubu ortaya çıktı: İçlerinde Cüneyt Özdemir'le Fatih Portakal da var

Bir hacker grubunun ünlü isimleri bir araya toplayarak kişisel bilgilerini paylaşmakla tehdit ettiği ortaya çıktı. Aralarında İsmail Saymaz, Fatih Portakal gibi isimlerin bulunduğu WhatsApp grubunda, şantajcılar kripto para istedi.

Bir hacker grubunun ünlü isimlerden tehdit yoluyla haraç topladığı ortaya çıktı. Fatih Portakal, İsmail Saymaz gibi isimlerin de bulunduğu bir Whatsap grubu olduğu belirlendi.

Whatsap'tan grup konuşmaları kurarak kişilerin adres, kimlik bilgilerini paylaşacağını söyleyen şahıslar, ünlülerden kripto para istedi. 

Nevşün Mengü hacker'ların kurduğu WhatsApp grubu paylaştı! İçlerinde Cüneyt Özdemir'le Fatih Portakal da var

ÜNLÜ İSİMLER BİR ARADA

WhatsApp grubuna Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Fatih Portakal ve Cüneyt Özdemir gibi gazeteciler dâhil edildi. Hacker olduğunu iddia eden kişi, gruba gönderdiği mesajda vesikalık fotoğraflardan ev adreslerine kadar tüm bilgilerin ellerinde olduğunu söyledi.Nevşün Mengü hacker'ların kurduğu WhatsApp grubu paylaştı! İçlerinde Cüneyt Özdemir'le Fatih Portakal da var

 

 KRİPTO PARA İSTEDİ

Hacker bu bilgilerin karşılığında ise 1 adet Ethereum coini talep etti. Rus asıllı bir hacker grubu olduklarını söyledikleri mesajda "Bu bir tehdit mesajıdır. Kolluk kuvvetlerine haber vermeyin" ifadelerine yer verildi.

 

 

 

Hackerların kurduğu WhatsApp grubu ortaya çıktı: İçlerinde Cüneyt Özdemir'le Fatih Portakal da var ile ilgili etiketler Fatih Portakal Cüneyt Özdemir hacker
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.