Hacı Sabancı ile evlilik hazırlığında olan Nazlı Kayı'nın gelin mayosu tepki çekti

Geçtiğimiz Aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı 3 Eylül'de Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Geçen hafta Bursa'daki evinde yakın arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi düzenleyen Kayı'nın giydiği 'gelin mayosu' sosyal medyayı salladı. Sosyetik güzelin sosyal medyadan paylaştığı pozlar tepki çekti.

Yılın büyük bir merakla beklenen düğünü için geri sayım başladı. Nazlı Kayı'nın ardından Hakan Sabancı da yakın dostları ve kardeşleriyle bekarlığa veda partisi yaptı. 27 yaşındaki Nazlı Kayı'nın özel olarak yaptırdığı gelin mayosu yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Nazlı Kayı'nın bekarlığa veda partisinden sonra sosyal medya hesabından paylaştığı havalı pozları tepki çekti.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Cemiyet hayatının ünlü isimleri Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı'nın oğulları Hacı Sabancı ile evlilik hazırlıkları yapan Nazlı Kayı, gelin mayosu yaptırdı. Pozlarıyla hava atan Kayı, tepki aldı: “Eskiden gelinler hamama girerdi, şimdi denize mi giriyor!”

Hacı Sabancı ile evlilik hazırlığında olan Nazlı Kayı'nın gelin mayosu tepki çekti


Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin manşetlerinden inmeyen sosyetik isim Nazlı Kayı, yakaladığı şöhreti kaldıramıyor. Sosyal medyada yaptığı abartılı reklamlarla sürekli görgüsüzlükle suçlanan Nazlı Kayı, geçtiğimiz gün paylaştığı mayolu pozuyla yine tepkileri çekti.

 

''ÖZEL GELİN MAYOM''

Son olarak gösterişli bekarlığa veda partisiyle adından söz ettiren Kayı, Eylül ayındaki düğünü için özel gelin mayosu hazırlattı. Beyaz mayosuyla pozlar verip manken edasıyla Instagram'da paylaşan Kayı, fotoğraflarının altına da ingilizce olarak "Özel gelin mayom" notu düştü.

 Hacı Sabancı ile evlilik hazırlığında olan Nazlı Kayı'nın gelin mayosu tepki çekti

BU İLK VUKUATI DEĞİL

Bu paylaşımı kısa sürede dikkat çeken Kayı'ya, takipçilerinden uyarılar geldi. Sabancı Ailesi'ne girmesine rağmen, sosyal medya fenomeni olmak için çaba sarf eden genç güzele bazı takipçileri "Eskiden gelinler hamama girerdi, şimdi denize mi giriyor?", "Türk müsünüz acaba?" diye sorular sordu. Kayı tepkiler karşısında sessiz kalmayı tercih etti. İngiltere'de hukuk üzerine eğitim gören ancak üniversite diplomasını alamayan Bursalı genç kadın, daha önce de Hacı Sabancı'nın teknesiyle Boğaz sefası yaptığı anları "Pazartesi sendromu" notuyla paylaşarak alay konusu olmuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Bizi bildiğimiz gelin gelinlik giyer, mayo nereden çıktı?

Türk müsün, İngiliz mi?

Bu sayfayı neden bir model gibi kullanıyorsunuz?

Eskiden gelinler hamama girerdi, sosyetede denize giriyorlar galiba.

Zengin bir aileye gelin olacaksın ama manken olma heveslisisin.

Bence mankenliği bırak okuduğun okulla ilgili yatırımlar yap.

 

Hacı Sabancı ile evlilik hazırlığında olan Nazlı Kayı'nın gelin mayosu tepki çekti ile ilgili etiketler Hacı Sabancı nazlı kayı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.