Habertürk'te yaprak dökümü sürüyor! Serap Belet de vedasını açıkladı

Habertürk'te ayrılıklar sürüyor. Fatih Altaylı ile başlayan, Kürşad Oğuz ve Kübra Par ile devam eden sürece Serap Belet de katıldı.

Seçimlerin ardından Habertürk'te ayrılıklar devam ediyor. Fatih Altaylı, Kürşad Oğuz ve Kübra Par'ın ardından Serap Belet'in de Habertürk TV'den ayrıldığı ifade edildi.

Habertürk'teki görevinden ayrılan Serap Belet'in izne çıktığı ve yeni adresinin henüz bilinmediği belirtildi.

 SERAP BELET KİMDİR?

Serap Belet, 1978 yılında Kırklareli'nde doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 1997 yılında Kanal D Arena Programı'nda başladı. Kanal D Haber Merkezi'nde muhabir olarak görev yaptı. 2000 yılında Uğur Dündar yönetimindeki Star Haber Merkezi'ne transfer oldu. Farklı kanallara transfer olan Arena Programı'nda çalışmaya devam etti. Star TV'de Haftasonu Ana Haber Bultenlerini sundu. 2012 yılında girdiği Habertürk Tv'de spiker olarak Haber Masası, Güne Bakış, Gün ortası gibi kuşakları sundu. Serap Belet Douillet, 13 Şubat 2016'da ayrıldığı Habertürk TV'ye 2018'de döndü. Serap Belet 2006 yılında Fransız asıllı Jerome Douillet ile evlendi. Çiftin 2 oğlu var.

Habertürk'te yaprak dökümü sürüyor! Serap Belet de vedasını açıkladı ile ilgili etiketler Habertürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.