Habertürk'te Veyis Ateş konuşuldu

Andy-Ar araştırma Şirketi Başkanı Faruk Acar, Habertürk’te katıldığı programda, Sedat Peker ve Sezgin Baran Korkmaz’ın iddialarının ardından kanaldaki görevinden istifa eden Veyis Ateş hakkında konuştu. Acar, kamu vicdanına dikkat çekerek, "Vatandaş bunu yapabiliyor. Bunu da kime yapıyor biliyor musunu? çok fazla sıçrayanlara, çok fazla konuşan insanlara yapıyor" dedi.

Yurt dışında firari olan ve geçtiğimiz günlerde Avusturya'da tutuklanan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddiaları ortaya çıktıktan sonra Habertürk'teki görevinden istifa eden Veyis Ateş, eski kanalında gündem oldu. Habertürk yayınına konuk olan Andy-Ar Araştırma Şirketi Başkanı Faruk Acar, Sezgin Baran Korkmaz'ın tutuklanması ve Veyis Ateş ile ilgili konuştu.

Faruk Acar, canlı yayında şunları söyledi:

"Bunların hepsi yargıyla ilgili süreçlerde inşallah karşılık bulacak. Olay, Sezgin Baran Korkmaz meselesi değil. Mesele, Türkiye'nin gündeminin bu ve benzeri; yani kim ondan neyi almış, bu, bunun yerinde ne kadara kalmış... Bu, tanıdığımız, bildiğimiz, karşılıklı tanış olduğumuz insanların iddialar içindeki yerleri, şunlar bunlar... İnsan tabi ki üzülüyor. Memleket için de üzülüyorsun, millet için de üzülüyorsun. Hakikatten hamaset yapmak için söylemiyorum, bunu kalpten söylüyorum. Bu ve benzeri şeyleri izliyor millet. Hoşuna gidenlerin de çok hoşuna gidiyor. 'Daha da sıkıştı, ne kadar adi insanlar' gibi sosyal medyadan yazdıkları yorumları da görüyorum. Bir çok iddia doğru da olabilir.

O gün Sezgin Baran Korkmaz'ın karşı karşıya geldiği Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili buradan da bildiğimi Veyis Ateş o gün çıktı İsmail Saymaz'a 'Ben yapmadım' dedi, ertesi gün yayınlandı. Sonra cevap verdi dedi ki 'Bunlar montaj'. Bunların içinde bir parça olmak bile yüz kızartıcı bir olay."

"KAMU VİCDANI DİYE BİR ŞEY VAR"

Faruk Acar'ın sözlerine ekleme yapan canlı yayının moderatörü Ebru Baki ise "Kendisi de söyledi. 'Ben iyi niyet gösterdiğim için Bakan'ı aradım, keşke aramasaydım hata yaptım' diye" ifadeleri kullandı.

Faruk Acar ise sonrasında sözlerini "Doğru olsa da, 'Yok kardeşim ben bunu kabul etmiyorum' dese de kamu vicdanı diye bir şey var. Vatandaş bunu yapabiliyor. Bunu da kime yapıyor biliyor musunu? çok fazla sıçrayanlara, çok fazla konuşan insanlara yapıyor." şeklinde tamamladı.

Habertürk'te Veyis Ateş konuşuldu ile ilgili etiketler veyis ateş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.