Habertürk TV'de sürpriz ayrılık! Murat Güloğlu veda etti

Ekranların sevilen ismi Murat Güloğlu, Habertürk TV'den ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Güloğlu, kısa bir süre sonra,, başka bir kanalda ekranlarda olacağını söyledi.

Selçuk Tepeli'nin FOX Ana Haber sunuculuğuna geçmesinin ardından Habertürk TV kadrosuna katılan 'Evinizin Oğlu' Murat Güloğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, kanalla yollarını ayırdığını duyurdu.

Murat Güloğlu, Habertürk TV'ye vedasını duyurduğu paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Can Dostlarım!
Evinizin Oğlu bugün Habertürk TV 'ye veda ediyor...ama et tırnaktan ayrılmaz!
Fazla ayrı düşmeden...
Çok ama çok kısa bir zamanda...
Yepyeni bir programla...
Yine çok sevdiğiniz bir kanalda,
sizlerle beraber olacağım
Kavuşmak üzere...
Mutluluk gölgeniz olsun
Evinizin Oğlu Murat Güloğlu.''

MURAT GÜLOĞLU KİMDİR?

6 Nisan 1975 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelen Murat Güloğlu, Türk haber spikeri, televizyon ve İnternet gazetecisi, televizyon programı yapımcısıdır.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun olan Güloğlu, eğitim hayatına Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Avrupa Birliği ve Dış Politika Programı'nda yüksek lisans yaparak devam etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile IPI Türkiye Ofisi, Uluslararası Basın Enstitüsü Derneği yönetim kurulu üyesi olan Güloğlu, uzunca bir süre birçok TV kanalı haber ve program departmanında spiker, muhabir, editör ve yapımcı olarak görev aldı.

1999 senesinde Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi" ödülüne layık görülen Güloğlu, muhabirliği sonrasında kamera önüne geçerek haber spikerliği ve program sunuculuğu yaptı.

2017 Mart ayında Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ile ilgili yaptığı yorumdan dolayı işinden kovulan Güloğlu son olarak Habertürk TV’deki işinden ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Murat Güloğlu (@muratguloglutv)'in paylaştığı bir gönderi

Habertürk TV'de sürpriz ayrılık! Murat Güloğlu veda etti ile ilgili etiketler murat güloğlu habertürk tv
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.