HaberTürk sunucusu Kübra Par'ın "Siyaseti inşa ediyoruz" sözleri tartışma yarattı

Altılı Masa'nın dağılmasının ardından siyaset gündemi hareketli günler yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde hukukçu Ersan Şen'in cumhurbaşkanlığına aday olabileceğini söylediği HaberTürk ekranlarında kurulan bir cümle ise bambaşka bir tartışmayı beraberinde getirdi. Sunucu Kübra Par'ın ''Siyaseti sadece yorumlamıyor, siyasetin inşa edilmesine aracılık ediyoruz'' sözleri 'Siyaset-medya denklemi alaşağı edildi' şeklinde yorumlandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığında diretmesi sonrası Altılı Masa'yı dağıtmış, bu konu siyaset gündemine bomba gibi düşmüştü.

Tartışma programlarında sık görülen isimlerden olan hukukçu Ersan Şen ise HaberTürk ekranlarında kendisine teklif gelmesi durumunda aday olabileceğini söylemişti. Bunun üzerine Akşener, Şen'i arayarak görüşme talebinde bulunmuştu.

"SİYASETİN İNŞA EDİLMESİNE ARACILIK EDİYORUZ"

HaberTürk ekranlarında Açık ve Net programında kurulan bir cümle ise bambaşka bir tartışmayı beraberinde getirdi.

Sunucu Kübra Par'ın ''Siyaseti sadece yorumlamıyor, siyasetin inşa edilmesine aracılık ediyoruz'' sözleri 'Siyaset-medya denklemi alaşağı edildi' şeklinde yorumlandı.

HaberTürk sunucusu Kübra Par'ın "Siyaseti inşa ediyoruz" sözleri tartışma yarattı ile ilgili etiketler Kübra Par medya Habertürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.