‘Hababam Vokal Grubu’ tartışmasında son nokta! Grubun adı değişti

Hababam Sınıfı serisinin oyuncuları Ahmet Arıman, Teoman Ayık ve Tuncay Akça’nın yıllar sonra kurduğu ‘Hababam Vokal Grubu'na, Ilgaz’ın ailesi tarafından dava açılmıştı. Canlı yayına bağlanan Teoman Ayık, grubun adını Yeşilçam Vokal Grubu olarak değiştirdiklerini ve 10 yıl patent aldıklarını söyledi.

Rıfat Ilgaz’ın kaleme aldığı ‘Hababam Sınıfı’ serisi beyazperdeye uyarlanmış; Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe ve Münir Özkul gibi isimlerin de rol aldığı film nesiller boyun beğeniyle izlenmişti. Yıllar sonra filmin oyuncularından Ahmet Arıman, Teoman Ayık ve Tuncay Akça'nın filmde yer alan Hababam Vokal Grubu'nu tekrar kurması tartışmaları da beraberinde getirdi.

‘Hababam Vokal Grubu’ tartışmasında son nokta! Grubun adı değişti

Rıfat Ilgaz’ın ailesi Yeşilçam’ın 3 ismine dava açtı. Yaşanan süreç içerisinde TMB TV’de Kadir Balık ve Derya Yapanel’in sunduğu ‘Mevzu ne?’ programına telefonla Rıfat Ilgaz’ın oğlu Aydın Ilgaz katıldı. Daha sonra ise Teoman Ayık, telefonla bağlanarak, grubun adını ‘Yeşilçam Vokal Grubu’ olarak değiştirdiklerini ve 10 yıl patent aldıkları için de kimsenin karışmayacağını söyledi.

İHA

 

‘Hababam Vokal Grubu’ tartışmasında son nokta! Grubun adı değişti ile ilgili etiketler Rıfat Ilgaz Hababm Vokal Grubu ahmet arıman Teoman Ayık tuncay akça Yeşilçam Vokal grubu hababam sınıfı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.