Hababam Sınıfı Tatilde filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimlerdir?

16 Aralık Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı Tatilde filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Hababam Sınıfı Tatilde hangi kanalda? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimlerdir?

16 Aralık Show TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı Tatilde adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yeşilçam’ın sevilen filmleri arasında yer alan serinin 4. filmi Hababam Sınıfı Tatilde 1978 yılında vizyona girmiştir. Hababam Sınıfı Tatilde filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimlerdir?

Hababam Sınıfı Tatilde Filminin Konusu Nedir?

Okul müdürü, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek, Çamlıca Lisesine yeni gelen kız öğrencileri kabul eder. Bu 4 kız, Hababam Sınıfı'na gönderilir. Ancak, kısa zamanda Hababam Sınıfı'nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır. Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına geleceklerini önceden öğrenebilmek için erkekler arasında bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Badi Ekrem'i kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hoca'yı bulur. Mahmut Hoca'nın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.

Hababam Sınıfı Tatilde filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimlerdir?

Hababam Sınıfı Tatilde Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Ertem Eğilmez

Oyuncular: Münir Özkul - Kel Mahmut, Kemal Sunal - İnek Şaban, Adile Naşit - Hafize Ana, Şener Şen - Badi Ekrem

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 1978/ 78 dk

Hababam Sınıfı Tatilde filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Hababam Sınıfı Tatilde filminin konusu ne oyuncuları kimdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.