Hababam Sınıfı Askerde filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Askerde oyuncuları kimlerdir?

10 Şubat Çarşamba günü FOX TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı Askerde filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Hababam Sınıfı Askerde hangi kanalda, Hababam Sınıfı Askerde oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

10 Şubat Çarşamba günü FOX TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı Askerde adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Hababam Sınıfı Askerde 2005 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Hababam Sınıfı Askerde adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Hababam Sınıfı Askerde filminin konusu nedir, Hababam Sınıfı Askerde oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Hababam Sınıfı Askerde filminin konusu ne?

Hababam Sınıfı serisi kaldığı yerden eğlenceye devam ediyor. Bu yaşları iyice ilerlemiş olan Hababam sınıfı öğrencilerinden kurtulmak üzere bir çare arayışında olan okul müdürü Deli Bedri, sonunda dayanamayıp bir sabah askeri inzibatları kapılarına dayamıştır.

10 Şubat Çarşamba günü FOX TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı Askerde adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Hababam Sınıfı Askerde 2005 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Hababam Sınıfı Askerde adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Hababam Sınıfı Askerde filminin konusu nedir, Hababam Sınıfı Askerde oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz. Hababam Sınıfı Askerde filminin konusu ne? Hababam Sınıfı serisi kaldığı yerden eğlenceye devam ediyor. Bu yaşları iyice ilerlemiş olan Hababam sınıfı öğrencilerinden kurtulmak üzere bir çare arayışında olan okul müdürü Deli Bedri, sonunda dayanamayıp bir sabah askeri inzibatları kapılarına dayamıştır.  Hiçbir şeyin çare olmadığı haytalıklarına askeri disiplin ve kışla hayatı ne kadar etki edecektir merak eden Deli Bedri Hababam Sınıfını Askere göndermiştir. Şimdi mücadele sırası komutanlara geçmiştir. Bu kez de bizimkiler ile diğer tabur arasında olaylar yaşanmaya başlayacak, üstelik rakip gördükleri karşı taburun tümü kızlardan oluşunca kahkahalar havada uçuşacak.  Hababam Sınıfı Askerde filminin oyuncuları kimlerdir? Yönetmen: Ferdi Egilmez Oyuncular: Hülya Avşar, Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil Tür: Komedi Yapım Yılı: 14 Ocak 2005

Hiçbir şeyin çare olmadığı haytalıklarına askeri disiplin ve kışla hayatı ne kadar etki edecektir merak eden Deli Bedri Hababam Sınıfını Askere göndermiştir. Şimdi mücadele sırası komutanlara geçmiştir. Bu kez de bizimkiler ile diğer tabur arasında olaylar yaşanmaya başlayacak, üstelik rakip gördükleri karşı taburun tümü kızlardan oluşunca kahkahalar havada uçuşacak.

Hababam Sınıfı Askerde filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Ferdi Egilmez

Oyuncular: Hülya Avşar, Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 14 Ocak 2005

Hababam Sınıfı Askerde filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Askerde oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Hababam Sınıfı Askerde konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.