Haaland'ın rekorlarının sırrı ortaya çıktı! Yaptığı diyete inanamayacaksınız...

Manchester City forması giyen Erling Haaland, kusursuz ve güçlü fiziğiyle rakip stoperlerin korkulu rüyası oldu. Yıldız golcü fiziğini günde 6 bin kalori alarak koruyor. Kalp ve karaciğer ağırlıklı beslenerek sakatat diyeti uygulayan Haaland, sabah kalktığında ise ilk iş olarak gün ışığına çıkıyor.

Manchester City'nin yeni forveti Erling Haaland rekorları alt üst ediyor. Forvet oyuncusunun başarısının altında sıkı bir diyet ve kararlılık yatıyor. 

The Sun'da yer alan habere göre; günde 6 bin kalori alan Erling Haaland'ın kalp ve karaciğer gibi sakatatlardan oluşan bir diyeti bulunuyor. 

Ayrıca belgeselinde içtiği suyu bile filtrelediğini açıklayan oyuncu, uyanır uyanmaz güneş ışığına çıktığını söylüyor. 

"VÜCUDUMA İYİ BAKMA ENDİŞESİNE SAHİBİM"

22 yaşındaki forvet açıklamasında; "Diğer insanlar kalp ve karaciğer yemiyorlar ama ben vücuduma iyi bakma endişesine sahibim. Mümkün olduğunca yerel ve kaliteli yemek yemek en önemlisi. İnsanlar et yemenin kötü olduğunu söylüyor ama hangi etten bahsediyoruz? Fast food dükkanlarındaki etlerdense, kalp ve karaciğer yemeyi tercih ediyorum. Kalp ve karaciğer, B vitamini, demir, fosfor, bakır ve magnezyum açısından zengin süper besinlerdir." diyor.

Bu sezon 13 resmi maça çıkan oyuncu, bu maçlarda 20 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. 

Haaland'ın rekorlarının sırrı ortaya çıktı! Yaptığı diyete inanamayacaksınız... ile ilgili etiketler Manchester City Sakatat Diyet Erling Haaland
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.