Güzellik yarışmasında finale kaldı, erkek olduğunu itiraf etti!

Kazakistan'da düzenlenen bir güzellik yarışmasında finale kalan 22 yaşındaki İlay Dagilev, finale kaldığı açıklanınca erkek olduğunu itiraf etti.

22 yaşındaki İlay Dagilev, "Miss Virtual Kazakhstan" yarışması için Arina Aliyeva adıyla başvuruda bulunarak fotoğraflarını gönderdi. Tüm elemeleri geçerek finale kalan Dagilev, bu aşamada erkek olduğunu yarışma komitesine itiraf etti.

Komite, Dagilev'i yarışmadan ihraç ederek yerine başka bir adayı dahil etti.

5261720

TEKTİPLEŞEN KADINLARI ELEŞTİRDİ

Arkadaşlarıyla yaptığı güzellik üzerine bir tartışma sonucunda yarışmaya katılmaya karar verdiğini belirten Dagilev, "Yaklaşık 4000 başvuru arasından finale kaldım. Ben her zaman doğal güzellikten yana oldum. Günümüzde çoğu kızın aynı tip giyindiğini ve makyaj yaptığını görüyorsunuz. Trendi takip ederek güzel olduklarını sanıyorlar ancak ben öyle düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Güzellik yarışmasında finale kaldı, erkek olduğunu itiraf etti! ile ilgili etiketler Kazakistan erkek Kadın güzellik yarışması finale kalan itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.