Ünlü güzellik uzmanına eski eşinden hastane odasında dayak!

Lefkoşa’nın tanınmış güzellik uzmanlarından, Gülden Özyazgan sosyal medya hesabından şok bir paylaşımda bulundu. "Korkmuyorum" başlığı ile paylaştığı mesajında Özyazgan eski eşi tarafından çocuğunun gözleri önünde, defalarca dövüldüğünü açıkladı.

Hastanede tedavi gören oğlunu maddi sıkıntılar nedeniyle kendi çalıştığı hastaneye sevk eden güzellik uzmanı Gülden Özyazgan önceki gün büyük bir şok yaşadı.

Özyazgan’ın iddiasına göre oğlunu arayıp sormayan eski eşi hastane odasını bastı.

Kıbrıs Manşet'ten Armağan Dinletener'in haberine göre kendisini odadan çıkarmaya çalışan eski eşine direnen Özyazgan, çocuğunun gözleri önünde, defalarca tokatlandı.

Ünlü güzellik uzmanına eski eşinden hastane odasında dayak!

Kendisini savunmak için eski eşini boynundan tutup ittiğini ifade eden Özyazgan, şiddete maruz kalması bir yana bu kez de suçlu durumuna düştü. Boynunda çizik oluşan eski eş karakola giderek Özyazgan’dan şikayetçi oldu.

“Ayrıldığımızdan beri her türlü şiddetine maruz kaldım. Artık susmayacağım. Ben de hakkımı arayacağım” diyen Gülden Özyazgan, Sosyal medya hesabından böyle isyan etti:

Ünlü güzellik uzmanına eski eşinden hastane odasında dayak! - Resim : 2

Ünlü güzellik uzmanına eski eşinden hastane odasında dayak! ile ilgili etiketler Lefkoşa
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.