Güzelliğiyle herkesi büyüleyen bu genç bakın kimin kızı!

Son günlerde programının yayından kalkması nedeniyle gündemden düşmeyen ünlü sunucu Nursel Ergin'in kızı güzelliğiyle herkesi büyülüyor.

Son günlerde yayından kalkması nedeniyle gündemden düşmeyen 'Nursel'in Mutfağı' programının sunucusu Nursel Ergin'in herkesten uzak büyüttüğü kızı Begüm Çınar'ın fotoğrafları görenleri büyülüyor.

GÜZELLİĞİYLE HERKESİ BÜYÜLÜYOR

Acun Ilıcalı'nın televizyon dünyasına kazandırdığı isimlerden biri olan Nursel Ergin, ismini ilk olarak 2004'te 'Var mısın Yok musun?' yarışması ile duyurdu.

Sonrasında Murat Akyer'in yuvasını yıktığı iddialarıyla magazin basınına bomba gibi düşen Ergin'in boyu kadar bir kızı olduğu ortaya çıktı. Ergin'in kızı Begüm Çınar ise Kadir Has Üniversitesi'nde iç mimarlık okuyor.

8571316

Güzelliğiyle herkesi büyüleyen bu genç bakın kimin kızı! ile ilgili etiketler nursel ergin nurselin mutfağı programı kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.