Güzel şarkıcı Derya Uluğ'dan duygulandıran hareket! Depremde hayatını kaybeden o fenomen için iftar yemeği verdi!

Gerek sesi gerek ise de güzelliği ile son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran ünlü şarkıcı Derya Uluğ, depremde hayatını kaybeden ünlü fenomen için iftar yemeği düzenledi. Uluğ’un bu hareketi, herkesi duygulandırdı. İşte ayrıntılar…

Küçük yaşlarda tavuk yumurtası satarak para kazanan ve ardından da satın aldığı cep telefonu aracılığı ile sosyal medyaya giriş yaparak yemek yapmaya olan yeteneğini sosyal medya kullanıcıları ile paylaşan Taha Duymaz, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ilinde meydana gelen yıkıcı depremlere Hatay’da yakalandı. Halasının evinde 2 kardeşi ile birlikte depreme yakalanan ve felaketin üzerinden tam 12 gün geçtikten sonra cansız bedenine ulaşılan genç fenomen, tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Yokluğun içinden gelerek bir şeyler yapmaya çalışan ve çektiği yemek videoları sayesinde de adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Taha Duymaz, vefatı ile tüm sevenlerini sarstı. Yeteneği ile olduğu kadar güzel yüreği ile de milyonlarca kişinin gönlüne taht kurmayı başaran Duymaz’ı ünlü şarkıcı Derya Uluğ da unutmadı.

Deprem felaketinin meydana gelmiş olduğu günden bu yana hem deprem bölgeleri hem de depremzede vatandaşlar için yardım çağrılarında bulunmaya devam eden güzel şarkıcı Derya Uluğ, Hatay’a giderek Taha Duymaz’ın ailesini ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Uluğ, sosyal medya kullanıcıları tarafından takdir edildi.

İFTAR YEMEĞİ VERDİ!

Güzel şarkıcı Derya Uluğ'dan duygulandıran hareket! Depremde hayatını kaybeden o fenomen için iftar yemeği verdi!

Deprem felaketinin 12’nci gününde kardeşleri Umut ve Meryem ile birlikte cansız bedenine ulaşılmış olan genç fenomen Taha Duymaz’ın ardından büyük bir üzüntü duyan isimlerden olan Derya Uluğ, Hatay’a gitti. Duymaz’ın ailesi ile bir araya gelen Uluğ, orada Taha Duymaz adına bir iftar yemeği düzenledi.

O AYRINTI DUYGULANDIRDI!

Tek hayali başarılı bir şef olmak olan Duymaz adına iftar yemeği düzenleyen Derya Uluğ, “Taha Duymaz Mutfağı” yazılı pankartlar astırdı. Organizasyon yerinin fotoğrafını paylaşan Uluğ, o paylaşıma yüreklere dokunan şu notu düştü: “Keşke sen hayatta olsaydın ve kendin yapsaydın o yemekleri…Olmadı… Senin hayalin benim hayalim olmuştu. Bugün gerçek oldu. Umarım bir yerlerden görüyorsundur. Mekanın cennet bahçesi olsun gönlü güzel Taha’m.”

Güzel şarkıcı Derya Uluğ'dan duygulandıran hareket! Depremde hayatını kaybeden o fenomen için iftar yemeği verdi! ile ilgili etiketler Derya Uluğ
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.