Güzel oyuncu Meryem Uzerli misafiri olduğu aileden kzandığı para ile gündemde...

Özel hayatı bir dönem kariyerinin öüne geçse de güzel oyuncu Meryem Uzerli, son günlerde katıldığı yemek davetleri ile gündem oluyor. Son olarak katıldığı yemekten elde ettiği kazanç ile gündem olan oyuncu bu yemekten 4 milyon TL kazandı iddiaları çok konuşuluyor.

Ünlü ve güzel oyuncu kariyeri kadar özel yaşamı ile de gündemde. Türkiye'de "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin Hürrem Sultan'ı olarak hafızalara kazınan oyuncu Meryem Uzerli'nin her yaptığı, her giydiği ve her söylediği olay oluyor. Meryem Uzerli'nin 'Hürrem' rolü çok beğenildi. Muhteşem Yüzyıl dizisi halen dünyanın 55 ülkesinde gösteriliyor. Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle ön planda olan Meryem Uzerli iddiaya göre Riyadlı bir ailenin yemeğine katıldı.

4 MİLYON TL ALDIĞI KONUŞULUYOR

Aramızda Kalmasın'ın yayınladığı habere göre, oyuncu Meryem Uzerli bu yemekten tam olarak 4 milyon TL kazandı. Uzerli, oradan Özbekistan'a geçti.

Güzel oyuncu Meryem Uzerli misafiri olduğu aileden kzandığı para ile gündemde... ile ilgili etiketler Meryem Uzerli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.