Güzel oyuncu, Bahtiyar Ölmez'in kadrosunda!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bahtiyar Ölmez'e sürpriz bir oyuncu daha katıldı. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Sevcan Yaşar önümüdeki bölümden itibaren kadroda yerini alacak.

Mafya babası Rıfat Çakar'a olan benzerliği nedeniyle bir anda kendini onun yerinde bulan mezarcı Bahtiyar'ın hikayesini konu alan 'Bahtiyar Ölmez'in kadrosuna güzel oyuncu Sevcan Yaşar katıldı.

NİSAN ÖLMEZ KARAKTERİNE CAN VERECEK

'Nisan Ölmez' karakterine hayat verecek olan Yaşar, Bahtiyar’ın yıllar önce evden çekip giden küçük kardeşini canlandıracak.

Baba Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı 'Bahtiyar Ölmez' dizisi, ATV ekranında her cumartesi seyirci karşısına çıkıyor.

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-esra-sevcan-yasar-kimdir

SEVCAN YAŞAR KİMDİR?

Şu an çok sevilen bir dizide oynayan oyuncu Sevcan Yaşar kimdir soruları sık merak edilenler arasındadır. 1990 yılında İzmir’de doğan oyuncu şu an 26 yaşındadır. Kendisi 23. Miss Model Of Turkey birincisi olup bu yarışma birinciliği sonrasında Çin’de düzenlenen Miss Model Of World yarışmasının da birincisi olmuştur.

HAYATI
Sevcan Yaşar’ın hayatı merak edilenler arasındadır. Güzel oyuncu ve model Ege Üniversitesinin Biyoloji Bölümünü bitirdikten hemen sonra İstanbul’a yerleşmiştir. İstanbul’da özel olarak oyunculuk eğitimi alarak da oyunculuk kariyerine başlamıştır. Sevcan Yaşar 178 cm boyunda ve 61 kilodur. Koç burcu olan güzel oyuncunun gözleri kahverengidir. Şu an hayatında kimsenin bulunmadığı söylenilen Sevcan Yaşar bu özelliği ile genellikle erkek hayranlarını da daha mutlu etmiştir.

Sevcan Yaşar daha önce hiç evlenmemiş ve dolayısıyla da boşanmamıştır. Yeni parlayan ve adını duyurmaya başlayan oyuncu İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünde halen oyunculuk eğitimini sürdürmektedir.

OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Oyunculuk kariyerine yakın zamandır devam eden güzel oyunda Sevcan Yaşar daha önce Kayıp Şehir, Böyle Bitmesin ve Aramızda Kalsın isimli dizilerde oynamıştır. Kendisi şu anda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli çok sevilen dizide Esra karakterine hayat vermektedir. Yan rol olarak Ozan Akbaba’nın canlandırdığı İlyas karakterinin karısı olarak dizide bir hayli önemli bir konumdadır.

Güzel oyuncu, Bahtiyar Ölmez'in kadrosunda! ile ilgili etiketler bahtiyar ölmez yeni bolüm yeni oyuncu nisan ölmez sevcan yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.