Güvenlikli sitenin orta yerinde saldırı

İstanbul'da güvenlikli bir sitede yaşayan genç kadın aynı sitede yaşadığı öğrenilen bir kişinin saldırısına uğradı. Emniyet ifadesinde “Önce küfretti, daha sonra boğazımı sıkmaya çalıştı. Beni yere yatırdığı sırada da vücuduma sarılarak taciz etti” diyen kadının imdadına site görevlileri ve bekçiler yetişti. Gözaltına alınan şahıs ise alkollü olduğunu, yaşananları hatırlamadığını öne sürdü.

Hürriyet'in özel haberine göre olay, 16 Ağustos akşamı Atakent’teki güvenlikli bir sitede yaşandı. Saat 22.30 sıralarında T. A., köpeğini bahçeye çıkardı. Bir süre bahçenin içinde dolaşan T. A., bir ara da sitenin dışına çıkarak kaldırımda yürümeye başladı.

"KÜFÜRLER SAVURDU"

Bu esnada bir kişinin kendisine küfrederek yaklaşmaya başladığını fark eden T. A. o anları emniyet ifadesinde “Barış I. (34) olarak adını öğrendiğim kişi, ‘senin a…. k..... A… k..... kızı…’ diye bağıra bağıra küfretmeye başladı. Hiç tanımadığım bu kişinin neden küfrettiğini anlayamadım. Yaşadığım korkudan hemen siteye girmeye çalıştım” dedi.

Güvenlikli sitenin orta yerinde saldırı

Barış I.’nın da beraberinde siteye girdiğini anlatan T. A. yaşadıklarını “Bu kişi bir anda omzuma sarıldı. Ben kendisinden kurtulmak için tekme attım. Barış I., boğazıma iki eliyle sımsıkı sarıldı ve beni boğmaya çalıştı. Ben birkaç saniye nefes alamadım. Nefesim kesildi. Bu esnada site görevlileri geldi” sözleri ile anlattı.

"BENİ BOĞMAYA ÇALIŞTI, SARILARAK TACİZ ETTİ"

T. A. ifadesinin devamında “Site güvenlikleri gelene kadar bu şahıs, benim boğazıma parmaklarını batırarak beni boğmaya çalışıyordu. Olay esnasında şahıs, benim vücuduma sımsıkı sarılarak taciz etti. Site görevlileri bu kişiyi uzaklaştırmaya çalıştı” dedi.

ZANLI SERBEST KALDI

T. A., olaydan hemen sonra hastaneye giderek darp raporu aldı ve karakola başvurdu. Olay ile ilgili gözaltına alınan Barış I. ise o akşam alkol aldığını, yaşananları hatırlamadığını öne sürdü. Barış I., kamera kayıtlarında görünmesine karşın görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını iddia etti. Barış I., verdiği ifade sonrası serbest kaldı.

 

Güvenlikli sitenin orta yerinde saldırı ile ilgili etiketler Taciz Saldırı genç kadın güvenlikli site
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.