Güven Yalçın: "Rüyalarımdaki golü attım

Süper Lig'in 8. haftasında Sivasspor'u ağırlayan Beşiktaş, Güven Yalçın'ın iki şık golüyle kazandı. Kendisine çok ihtiyaç duyulan bir dönemde gelen fırsatı harika değerlendiren 22 yaşındaki forvet, "Rüyalarımdaki golü attım. 2'nci golde de Rıdvan tam kafama kesti. İkisine de teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş'ın "yedek" forveti Güven Yalçın, Süper Lig'in 8. haftasında 2-1 kazandıkları Sivasspor maçına attığı gollerle damga vurdu. Kendisine ihtiyaç duyulan bir dönemde üst üste 2 lig maçında 3 gol atan 22 yaşındaki futbolcu, rüyalarındaki golü attığını söyledi.

Cenk Tosun'un 4 sezon önce Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya attığı vole golüne benzer bir gole imza atan Güven Yalçın, "İyi vurdum ama iyi bir orta kesildi. Ben hep böyle rüya ederdim. Rüyalarımdaki golü attım. 2'nci golde de Rıdvan tam kafama kesti. İkisine de teşekkür ediyorum" dedi.

KENAN KARAMAN'IN ÖNÜNE GEÇTİ

Geçen sezonu Serie B'de geçiren ancak İtalya'da umduğunu bulamayan genç golcü, bu sezon Süper Lig'de 4 maçta 3 gole ulaştı. beIN Sports yorumcusu ve Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar, Güven için "Güven enteresan bir oyuncu, basit pozsiyonları kaçıyor ama inanılmaz goller atıyor. Kalecinin filelerdeki asılı havlusunu hedef aldı galiba. Bana göre birçok oyuncunun önünde forvet olarak. Gelen şansı iyi kullandı. Şu anda Kenan'ın önüe geçti. Kanatlarda da oynayabilme özellii var" yorumunda bulundu.

Güven Yalçın: "Rüyalarımdaki golü attım

İlk golün asistini yapan Rosier ise "Söylenecek çok fazla şey yok. Onu asiste çeviren, Güven Yalçın'ın müthiş vuruşu. Güven Yalçın'ı iki golü nedeniyle tebrik ederim. Serdar Saatçi'yi de tebrik ederim. Takım halinde oynadık ve takım olarak kazandık" ifadelerini kullandı.

Güven Yalçın: "Rüyalarımdaki golü attım ile ilgili etiketler Beşiktaş Sivasspor Güven Yalçın Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.