Gürültü meselesi yüzünden 2 komşusunu pompalıyla öldürüp intihar etti! Korkunç anlar kamerada...

Adana'da 22 yaşındaki kahvehane işletmecisi Ali Binen, 'gürültü' meselesi yüzünden daha önce tartıştıkları komşuları Tugay Kopal (36) ve Mahir Palamut'u (33) pompalı tüfekle öldürdü. 2 kişiyi acımadan öldüren Binen daha sonra intihar etti. Korkunç olayın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı...

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi'nde, kahvehane işleten Muhammet Ali Binen, birkaç gün önce mekanda yüksek sesli müzik çaldığı gerekçesiyle komşuları Tugay Kopal ve Mahir Palamut ile tartıştı. Tartışma sona erdikten sonra taraflar arasında husumet oluştu.

İKİ TÜFEKLE GELDİ ACIMADAN KATLETTİ

Binen, otomobili ve yanına aldığı iki tüfekle bir fırının önünde duran Mahir Palamut'a peş peşe ateş açtı. Tüfeğininde cephane kalmayınca elindekini yere bırakarak silahtan başka bir tüfek alan Binen, ateş açmaya devam etti. Fırının içine girerek bu kez de içeride Tugay Kopal'ı öldürdü.

Binen daha sonra sokağa çıkarak çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek intihar etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Kopal ve Binen'in hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Palamut ise sağlık ekiplerince kentteki bir özel hastaneye kaldırıldı. Başına isabet saçmalarla ağır yaralanan Palamut da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından yürütülüyor.

Gürültü meselesi yüzünden 2 komşusunu pompalıyla öldürüp intihar etti! Korkunç anlar kamerada... ile ilgili etiketler Adana tüfek intihar cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.