Gürsel Tekin savaş açtı! İmamoğlu hakkında skandal sözler!

CHP'den istifası çok konuşulan Gürsel Tekin CHP'ye adeta savaş açtı. Tekin katıldığı bir televizyon programında İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu hakkında skandal açıklamalarda bulundu.

CHP'de yerel seçimler krizleri de beraberinde getirdi. Adaylar konusundaki anlaşmazlıklar partiden pek çok ismin istifa etmesine neden oldu. Bu isimlerden biri de Gürsel Tekin

Gürsel Tekin aday belirlemeleri sırasında zehir zemberek sözlerle CHP'den istifa etmişti.

PM İMAMOĞLU KONTROLÜNDE ADAY GÖSTERİLMEYEN TEKİN İSTİFA ETTİ

Parti Meclisi'nin Ekrem İmamoğlu'nun kontrolüne geçtiği iddiaları giderek artıyor. Öyle ki Özgür Özel'in yerel seçim adayları belirlemede söz hakkı bile alamadığı iddialar arasında. İstanbul'un ilçe adaylarını İmamoğlu'nun belirlediği ise en çok konuşulanlardan. Gürsel Tekin ise Esenyurt Belediye Başkan adayı olarak gösterilmek istemiş ancak gösterilmeyince partiden zehir zemberek bir açıklamayla istifa etmişti. 

TEKİN'DEN İMAMOĞLU'NA: NE DESTEK OLACAĞIM ÇÜRÜMÜŞ ADAMLAR

Gürsel Tekin, bugün ise katıldığı bir televizyon programında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na adeta savaş ilan etti. Önümüzdeki seçimlerde İmamoğlu'na destek olup olmayacağı sorulan Tekin, "Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar. Onlara ne destek olacağım." şeklinde yanıt verdi.

 

Gürsel Tekin savaş açtı! İmamoğlu hakkında skandal sözler! ile ilgili etiketler Gürsel Tekin Ekrem İmamoğlu CHP İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.