Gupse Özay'dan yeni film müjdesi! Setlere geri dönüyor

Deliha, Görümce ve Eltilerin Savaşı filmleriyle adından söz ettiren ünlü senarist ve oyuncu Gupse Özay, yeni film müjdesi verdi. Özay, kendi yazdığı Lohusa filmi için hazırlıklara başladı. İşte haberin detayları...

Gupse Özay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yeni filmi Lohusa'nın müjdesini verdi. Birçok komedi filmine imzasını atan ünlü oyuncu, yeni filmi için hazırlıklara başladı.

Kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile evlendikten kısa bir süre sonra hamile kalan Özay, setlere ara vermişti. Ünlü oyuncudan sevindiren haber geldi. Özay, Lohusa adını verdiği filmle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

"BİR ANNE VE BABANIN KIRK GÜNÜ"

Instagram hesabından "Lohusa" adını verdiği filminin müjdesini veren Gupse Özay, "Lohusa, bir anne ve bir babanın kırk günü. Yakında" ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncunun paylaşımına Aslı Kızmaz, Songül Öden, Seda Bakan, Berfu Yenenler, Filiz Akın ve Doğa Rutkay Kamal gibi birçok ünlü isimden destek yorumu geldi.

Gupse Özay'dan yeni film müjdesi! Setlere geri dönüyor

EKİM AYINDA SETE ÇIKACAK

Gupse Özay'ın filminde anne ve babanın doğumdan sonraki 40 günde yaşadıkları ve çevresine neler hissettirdikleri ele alınacak. Özay'ın yazdığı filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstleniyor. Cast çalışmalarının devam ettiği filmin ekim ayında sete çıkması planlanıyor.

Gupse Özay'dan yeni film müjdesi! Setlere geri dönüyor ile ilgili etiketler Gupse Özay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.