Canlı yayında Erol Bulut&Güntekin Onay polemiği

Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasındaki gerilim sürüyor... Göztepe maçı öncesi röportaja gelen Erol Bulut, maç hakkında konuşmak istemedi ve Sarı-Lacivertli kulübün beIN Sports protestosunu sürdürdü. Güntekin Onay'ın Kemal Ademi yorumunu eleştiren teknik adama cevap gecikmedi. İşte canlı yayındaki polemiğin detayları....

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ile beIN Sports sunucus Güntekin Onay arasında canlı yayında Kemal Ademi polemiği yaşandı...

Göztepe maçı öncesi strandart maç önü röportajına gelen Bulut, maç hakkında konuşmak istemedi. Bir süredir yayıncı kuruluşla Fenerbahçe arasında yaşanan gerginliğin, yayıncı kuruluş tarafından devam ettirilmek istediğini savunan başarılı çalıştırıcı, "Yayıncı kuruluşla aramızda olan sıkıntılar vardı. Biz elimizden gelen adımlara attık ama yayıncı kuruluşun atmadığını gördük. Geçen hafta Kemal Ademi'nin bilerek gol kaçırdığı iması vardı... Sunucu arkadaşın neyi ima ettiğini bilmek isteriz" dedi.

Bulut, şöyle devam etti: "Adım atmamıza rağmen yayıncının üst düzey yöneticisi tehdit edici açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'yi hiç kimse, hiçbir şekilde tehdit edemez, hiç kimse! Fenerbahçe en ağır şekilde karşılık verir.""Maalesef bu duruma gelindi. Türk futbolunu bir yere getirmeye çalışıyoruz hep birlikte. Başta yayıncı kuruluşun başlangıncı yapması gerekirdi. Türk futbolunu nereye getirdiklerini bir düşünsünler."

Bu sözlere cevap veren deneyimli sunucu, "Siz ne demek istediğimi çok iyi biliyorsunuz Erol Bulut! Kemal Ademi'yle ilgili hiçbir imada bulunmadım. Fenerbahçe'nin oyuncusu olmadığını söylemiştim. Arşivlerde de var. Bizimki tamamen performans eleştirisidir. Siz de öyle düşünüyorsunuz ki kiraya verdiniz" ifadelerini kullandı. 

GÜNTEKİN ONAY KEMAL ADEMİ HAKKINDA NE DEDİ?

Devre arasında Karagümrük takımına kiralanan Kemal Ademi, Kırmızı-Siyahlı formayla F.Bahçe'ye rakip olmuştu. İsviçreli santrfor 11. dakikada, skor 0-0'ken karşı karşıya pozisyonda kaleci Altay Bayındır'ı geçememişti. Güntekin Onay maçın ardından şunları söylemişti:

"Fenerbahçe'den kiralık gitti Ademi, maçta 1 pozisyon yakaladı. Onda da Altay'ın üstüne vurdu. Açıkçası Karagümrük ilk yarıda top tutmakta çok zorlandı. Ademi de stoperlerin arasında, onların işini hiç güçleştirmeden böyle direk gibi durdu. Son derece etkisizdi. Kemal Ademi'yle iyi bir şans yakaladılar. Belki de planladıkları buydu ama son derece kötü bir vuruş geldi. Ayakiçiyle yerden bir plase olabilirdi orada, kalecinin üzerine havadan bir vuruş..."

"PATRON DOĞRU SÖYLEMİŞ"

Digitürk'ün spordan sorumlusu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, Fenerbahçe Kulübü'nün yayıncı kuruluşla ilgili tutumuna dair, "Fanatik Fenerbahçelilerin olduğunun farkındayız. Biz bir iki hafta bekleyelim dedik. Ama bir noktadan sonra siz bizim logomuzu illegal şekilde kullanırsanız bu problem olur. Londra'daki hukuk kanadımız bu işe el koyabilir" demişti. 

Patronun röportajı okuduğunu belirten Güntekin Onay, sözlerine şöyel devam etti:  "Yapıcı olmaya çalışıyor. Hepimiz paydaşız. Bütün kulüplere eşit mesafede yaklaşıyoruz. Ne yazık ki futbol iklimimizde sert rüzgarlar esiyor. Maçı izlemeden yorum yapan algı yapan sosyal medya hesapları var. Burada önemli olan yıkıcı olmamak."

Stüdyoda bulunan yorumcular İlker Yağcıoğlu ile Önder Özen de Kemal Ademi'nin bilerek kaçırdığı yönündeki alınganlığın gereksiz olduğunu savundu.

Canlı yayında Erol Bulut&Güntekin Onay polemiği ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut güntekin onay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.