Güntekin Onay ile İsmail Şenol’un ‘Halit Kıvanç’ anısı yürek burktu

Canlı yayında Güntekin Onay ile İsmail Şenol’un Halit Kıvanç’ı andıkları andan kısa bir süre sonra vefat haberi gelmesi derin acı yaşattı.

Türkiye'nin en önemli sunucuları arasında gösterilen Halit Kıvanç 97 yaşında hayata veda etti. 

Kıvanç’ın vefat haberinden kısa bir süre önce beIN SPORTS’ta canlı yayında konuşan Güntekin Onay ve İsmail Şenol'un Halit Kıvanç anısı ise izleyenleri duygulandırdı. 

Güntekin Onay ile İsmail Şenol’un ‘Halit Kıvanç’ anısı yürek burktu

Kıvanç'ın ölüm haberinden yalnızca dakikalar önce canlı yayında Kıvanç'ın bir anısını paylaşan ikili, eskileri yad etmiş ve izleyenlere güzel bir hikaye sunmuştu. 

Bu anlatılan hikayeden dakikalar sonra Halit Kıvanç'ın hayatını kaybetmesi futbolseverleri derinden yaraladı.

HALİT KIVANÇ’IN ANISINI ANLATTI

O anıdan bahseden İsmail Şenol, "Halit Kıvanç dünya kupasına gidiyor, o sıralar Pele 17 yaşında... Röportaj için herkes birilerini kapmış, orada ufak bir çocuk olduğunu gören Halit Kıvanç, Pele ile röportaj yapıyor. O sıralar kimse o çocuğu tanımıyor fakat o çocuk büyüyor ve Pele oluyor. Buradan Halit abiye de uzun ömürler dileyelim, selam yollayalım" ifadelerini kullandı. 

İsmail Şenol'un bu anısından dakikalar sonra Halit Kıvanç’ın ölüm haberi duyuldu.

Güntekin Onay ile İsmail Şenol’un ‘Halit Kıvanç’ anısı yürek burktu ile ilgili etiketler beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.