Günlerce konuşulacak Zafer Haftası videosu!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü dolayısıyla Bursaray’da oyuncular 30 Ağustos zaferinin ruhunu canlandırdı. Gösteri izleyenleri duygulandırdı. Vatandaşlardan bazıları şaşkınlık yaşarken bazılarının gözleri doldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ruhunu yolculara yaşatmak amacıyla oyuncular tarafından BursaRay’da tiyatro gösteri düzenlendi. O esnada metroda seyahat eden vatandaşlardan bazıları şaşkın bir şekilde oyuncuları izlerken, bazı vatandaşların ise gözleri doldu. 

Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş., Bursaray’da çekilen zafer ruhu adlı klipi twitter hesabından, #BüyükTaarruz’un 97. Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve aziz şehitlerimize minnetle #Zaferruhu mesajı ile paylaştı. 

Günlerce konuşulacak Zafer Haftası videosu! ile ilgili etiketler Bursa 30 Ağustos 30 Ağustos Zafer Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.