Güngören'de 6 katlı binada patlama! Yaralılar var...

İstanbul Güngören'de 6 katlı bir apartmanın 4. katında patlama meydana geldi. Doğalgaz sıkışması sonucu meydana geldiği belirtilen patlama sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle mahallede panik yaşanırken, çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, akşam saatlerinde İstanbul Güngören Akıncılar Mahallesi Horhor Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 6 katlı bir binanın 4. katında bulunan dairede, doğalgaz sıkışması sonucu patlama yaşandı. Patlamanın etkisiyle mahallede panik yaşanırken daireden de alevler yükselmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Güngören'de 6 katlı binada patlama! Yaralılar var...

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek içerde mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Olayda biri çocuk evde kalan toplam 4 kişi yaralandı.

Güngören'de 6 katlı binada patlama! Yaralılar var... - Resim : 2

Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye erleri yaralanan bir kadını taşıyarak ambulansa teslim etti. Yaşanan bu olay sonrası mahalle sakinleri de evlerinden çıkarak sokakta toplandı.

Güngören'de 6 katlı binada patlama! Yaralılar var... - Resim : 3

Dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kontrol altına alınarak söndürüldü. Dairede incelemelerde bulunan ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güngören'de 6 katlı binada patlama! Yaralılar var... ile ilgili etiketler Güngören patlama itfaiye ambulans doğalgaz yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.