Güney Kore ve Avustralya'da binlerce kişi İsrail'i protesto etti!

İsrail'in katliamını Batı ülkeleri görmezden gelmeye devam ederken Güney Kore ve Avustralya'da binlerce kişi İsrail’in saldırılarını protesto etmek ve Filistin’e destek için toplandı. Güney Kore'nin başkenti Seul'de halk, Filistin'e destek için sokaklara çıktı. İsrail'in saldırılarının protesto edildiği gösteride, Filistin'e dayanışma mesajı gönderildi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı operasyon başlattı. 

İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlattı. Okulları, evleri, camileri bombalayan İsrail son olarak da sivillerin sığındığı bir hastaneyi vurdu ve 500'den fazla insanı katletti. 

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında Gazze'de 4 binden fazla insanın hayatını kaybettiğini açıkladı

.Güney Kore ve Avustralya'da binlerce kişi İsrail'i protesto etti!

GÜNEY KORE VE AVUSTRALYA'DA BİNLERCE KİŞİDEN FİLİSTİN'E DESTEK

İsrail'in katliamını batılı ülkeler görmezden gelmeye devam ederken Güney Kore ve Avustralya'da binlerce kişi İsrail’in saldırılarını protesto etmek ve Filistin’e destek için toplandı.

Güney Kore'nin başkenti Seul'de halk, Filistin'e destek için sokaklara çıktı. İsrail'in saldırılarının protesto edildiği gösteride, Filistin'e dayanışma mesajı gönderildi.

 

Güney Kore ve Avustralya'da binlerce kişi İsrail'i protesto etti! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Güney Kore Avustralya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.