GÜNEY KIBRIS RUM YÖNETİMİNDEN SAVAŞ HAZIRLIĞI!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Kıbrıs'ta Rumların savaş hazırlığını, Pençe-Kilit harekatının stratejik önemini, İYİ Partiden CHPye çok sert PKK tepkisini ve yerel seçime yaklaşırken İstanbul’daki son seçim anketini değerlendirdi.

''TERÖR ÖRGÜTÜ İÇERİDEN DARBE YEDİ''

Bozkurt, ''Terör örgütü içeriden darbe yedi. Katılım çok az. terör örgütünde 2 bin militanın bulunduğu dönemlerden bugüne gelindiğinde artık yılda 57 kişi katılıyor. Pençe-Kilit operasyonuyla terör örgütüne kilit vurduk, kapıyı kapattık. Artık geçemiyorlar, eylem yapamıyorlar. Bu yüzden Metina, Hakurk ve Zap'ta bu kadar saldırı yapıyorlar.

''İRAN BÖLGEDE GARİP ŞEYLER YAPIYOR''

İran'ın Pakistan'a saldırması ABD'nin işine yarar. ABD, bölgeye hava savunma sistemi getirecek. Bizim de jetlerimizi tehdit edecek sistemler olacak. Bölgede kukla devlet oluşturmak için atılacak adımlardan biri budur. İran'ın hamleleri, bölgede kaosu isteyenleri mutlu eder. İran'ın Türkiye, Suriye, Irak ve Pakistan'la iletişim kurması gerekmektedir.

''KKTC VE DOĞU AKDENİZ 3.DÜNYA SAVAŞI'NIN BAŞLANGICIDIR''

3. Dünya Savaşı'nın içinde olduğumuzu düşünüyorum. 3. Dünya Savaşı'nın bölgemizdeki en önemli merkezi Doğu Akdeniz'dir. 3. Dünya Savaşı Doğu Akdeniz mücadelesidir. KKTC ve Doğu Akdeniz 3. Dünya Savaşı'nın başlangıcıdır. Rumlar savaş ilanı haline gelen uygulamaları adım adım yapıyorlar. Doğu Akdeniz'in kontrolü için Türkiye KKTC'de 3 yeni radar ve gemi trafik hizmetleri sistemi kuruyor. Bu deniz üssüyle bağlantılı olabilir. Türkiye Kıbrıs Türk'ünü asla yalnız bırakmayacaktır.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

GÜNEY KIBRIS RUM YÖNETİMİNDEN SAVAŞ HAZIRLIĞI! ile ilgili etiketler Kıbrıs İYİ Parti CHP PKK İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.