Güney Amerika'nın en büyüğü Felipe Melo'lu Fluminense

Güney Amerika'nın en büyüğünün belli olacağı maçta Fluminense, Boca Juniors'u Libertadores finalinde 2-1 mağlup etti ve tarihinde ilk kez bu kupayı kazandı.

Güney Amerika'nın kulüp düzeyinde en büyüğünün belli olacağı Copa Libertadores finalinde Boca Juniors ile Fluminense karşı karşıya geldi. Brezilya'nın dünyaca ünlü Maracana Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2-1'lik skorla Brezilya temsilcisi Fluminense kazandı.

Fluminense, 36. dakikada German Cano'nun golüyle öne geçti. Boca Juniors, 2015/16 sezonunda Bursaspor forması giyen Luis Advincula'nın 72. dakikadaki golüyle maçı uzatmalara taşıdı.

Fluminese, 99. dakikada John Kennedy'nin golüyle kupayı kazandı.

Gol sevincini tribünlerle kutlayan ve kutlamasını fazlasıyla uzatan John Kennedy, 102. dakikada ikinci sarı kart nedeniyle oyundan ihraç edildi.

Boca Juniors'ta ise Frank Fabra, 105+7'de gördüğü direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

Fluminense'de forma giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, maça ilk 11'de başladı ve 52. dakikada yerini Marlon'a bıraktı. Boca Juniors'ta oynayan bir diğer eski Galatasaraylı Marcelo Saracchi ise 105. dakikada oyuna girdi ve son 15 dakika görev aldı.

Bu şampiyonlukla birlikte Fluminense, tarihinde ilk kez Libertadores kazanmış oldu. Boca Juniors ise bu kupayı 7. kez kazanma fırsatını kaçırdı.

Güney Amerika'nın en büyüğü Felipe Melo'lu Fluminense

Güney Amerika'nın en büyüğü Felipe Melo'lu Fluminense ile ilgili etiketler futbol Boca Juniors Copa Libertadores
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.