Güneş Tutulmasıyla Hayatının Aşkıyla Karşılaşacak 4 Burç

Güneş tutulması için geri sayım başladı. 25 Ekim 2022 Parçalı Güneş Tutulması aynı zamanda Akrep Güneş tutulmasıdır. Bu dönemde astrolojik olayların önemi gittikçe artıyor. Güneş tutulmasıyla birlikte hayatında değşikliklerin beklendiği burçlar da merak ediliyor. İşte günel tutulmasıyla birlikte hayatının aşkıyla karşılaşacak burçlar...

25 Ekim Güneş Tutulması 2022 yılının en önemli astrolojik olaylarından biri olarak görülüyor. Akrep güneş tutulmasıyla birlikte burçlar kuşağında yaşanacak değişimler de merak ediliyor. İşte Güneş tutulmasının en çok etkileyeceği burçlar...

YENGEÇ: Parçalı güneş tutulmasının en çok etkileyeceği burçlar arasında Yengeçler göze çarpıyor. Aşk konusunda ne yazık ki beklediğini bulamayan Yengeç güneş tutulmasıyla hayatının aşkını bulabilir.

AKREP: Akrep burcunda gerçekleşecek 25 Ekim Güneş Tutulmasıyla birlikte aşkını bulacak en şanslı burç Akrep olabilir.

BAŞAK: Detaycı, kontrolcü kimliğiyle bilinen Başak Güneş Tutulmasıyla birlikte kendini adeta aşkın kollarına bırakabilir.

KOVA: Kova burcu bir aşka sahipseniz köşenize çekilebilirsiniz ancak henüz bir partneriniz yoksa 25 Ekim Güneş tutulması sizi aşkla tanıştırabilir.

Güneş Tutulmasıyla Hayatının Aşkıyla Karşılaşacak 4 Burç ile ilgili etiketler Güneş Tutulması
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.