Güneş Tutulması CANLI İZLE 2022! NASA YouTube Solar Eclipse canlı yayın izle

Güneş Tutulması canlı izle ekranı milyonlarca insan tarafından yakından takip edilmektedir. 25 Ekim tarihinde NASA tarafından kaydedilecek bu doğa olayı Solar Eclipse Live adı altında canlı yayınlanacaktır. İşte, NASA Solar Eclipse canlı izle…

Güneş Tutulması canlı izle ekranı sabahın erken saatlerinde milyonlarca kişi tarafından gündemdeki yerini alarak yakından takip edilmektedir. NASA YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak olan Güneş Tutulması olayı Türkiye’den de belirli saatler arasında gözlemlenebilecektir. Solar Eclipse Live başlığı ile Güneş Tutulması, NASA YouTube canlı yayın izle linki sorgulanmaktadır.

GÜNEŞ TUTULMASI NE ZAMAN?

Güneş Tutulması, 25 Ekim Salı gününde gerçekleşecek. Parçalı Güneş tutulması, Türkiye Saati ile 12:40 ve 15.05 saatleri arasında yaşanacak ve tutulmanın maksimum evresi 13.50 olacak. Bu sürede Güneş diskinin yüzde 50'si örtülecek.

Güneş Tutulması CANLI İZLE 2022! NASA YouTube Solar Eclipse canlı yayın izle

Güneş Tutulması; İzlanda, Avrupa, Kuzey-doğu Afrika, Ortadoğu, Batı Asya, Hindistan, Batı Çin'den gözlenebilecek. Havanın açık olması durumunda da Türkiye’den de izlenebilecek.

GÜNEŞ TUTULMASI CANLI İZLE

NASA YouTube canlı izle ekranı üzerinden Güneş Tutulması, saat 11.58’den itibaren canlı yayında olacak.

GÜNEŞ TUTULMASI NEDİR?

Güneş tutulması, Ay'ın yörünge hareketi sırasında Dünya ile Güneş arasına girmesi ve dolayısıyla Ay'ın Güneş'i kısmen ya da tümüyle örtmesi sonucunda gözlemlenen doğa olayıdır.

Güneş Tutulması CANLI İZLE 2022! NASA YouTube Solar Eclipse canlı yayın izle ile ilgili etiketler Güneş Tutulması NASA YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.